Послије шест кћерки су добили сина: Три се ноћи орило, мушко им се родило

GS
Foto: Rina

За село Прањане на Сувобору кажу да је међу најживљим у Србији. Много младих парова одлучује овде да остане и формира породицу, па су школа и вртић из године у годину све пунији.

Прави примјер домаћина који је на личном примјеру најбоље показао како се бори са бијелом кугом је Горан Милутиновић, који из првог брака има троје, а из другог четворо дјеце. Оно по чему је посебан јесте што је након шест кћерки добио седмо дијете - сина. Мада, како каже, о томе уопште није размишљао.

"Сви кажу да нисам стао док се није родио дечак. Они који ме добро познају знају да нисам такав, једноставно то је судбина да будем богатији и срећнији седам пута од многих других, ово богатство не бих мењао за милионе", каже Горан из Прањана.

Када се родио син, славило се дубоку у ноћ, мада и ћеркама се једнако обрадовао. Истиче – где чељад нису бесна, ни кућа није тесна.

"Како су се ћерке рађале мењале су ми живот из корена, све пороке које сам имао оставио сам због њих, сматрајући да треба да им будем узор и да их изведем на прави пут. Једноставно, као родитељ сматрао сам да онај ко има шест девојчица не треба да има лоше манире. Оне се слажу као велике девојке и увек су ту да припазе једни на друге. Нарочито најстарија кћерка, која иде на факултет, али и помаже све око најмлађег брата Лазара, све што треба", прича овај поносни отац, преноси б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана