Ових седам тајни жене најчешће крију од својих партнера

Агенције
Ових седам тајни жене најчешће крију од својих партнера

Није никаква тајна да жене воле да буду помало мистериозне и скоро свака од њих има неке своје мале тајне које добро, и с разлогом, чува од свог мушкарца, плашећи се осуде, његове реакције и тога да би се можда могле наћи на стубу срама. А ово су само неке од њих.

1. Говори све најбољој другарици

Готово да нема жене која својој најбољој пријатељици не прича до детаља ствари које се одвијају у њеној вези, било да је ријеч о активности у спаваћој соби или о износу на његовом рачуну. Колико год да има добру комуникацију са својим партнером, ријетко која жена са њим дијели све оне тајне које прича у четири зида са својом најбољом другарицом, пише index.hr.

2. Од свог партнера крије број сексуалних партнера

Многи мушкарци се често запитају колико је њихова љепша половина промјенила партнера прије њега, мало њих искрено одговори. То најчешће раде из жеље да не изгледају промискуитетно или зато што не желе да се сјећају неких од њих.

3. Длачице по тијелу

Длачице на женском тијелу и даље су табу-тема и велика вјероватноћа је да не постоји жена која ће се свом партнеру похвалити длакавим ногама или пазухом.

4. Маштају о неком другом док су с њим

И у вези, жене маштају о сексу са згодним странцем, односно о врућим играма без обавеза и притиска свакодневице. Подијелите своје жеље с партнером, па се препустите овом сочном сценарију – заједно. Одглумите странце који се први пут упознају под окриљем ноћи, па изнајмите собу у “јефтином” хотелу.

5. Имају “прљаве” мисли

Жене о сексу маштају често, као и мушкарци, ако не и више од њих. Било би добро кад би те жеље преточиле у стварност, а то ће се десити само под условом да их саопште партнеру. Само тако ће заједно уживати у сексуалном заносу.

6. Глуме оргазам

Жена жели да угоди свом партнеру. Знате и сами да мушкарци често говоре да их узбуђује да гледају задовољство које доносе партнерки, а то их и брже доводи до сопственог врхунца. Пошто се жене увијек труде да удовоље свом човјеку, оне знају да ће му макар и лажни оргазам вратити осмијех на лице, и истовремено подићи његов его и самопоуздање!

7. Још су у контакту са бившим

Тај контакт највише одржавају преко друштвених мрежа а то се може лако примјетити када сакрива мобилни телефон од вас или избјегава да видите неке њене ствари на лаптопу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана