Ове 3 мушке "мане" жене напросто обожавају

ГС
Ове 3 мушке "мане" жене напросто обожавају

Мушки шарм је врло тешко описати ријечима, али често том скривеном сексепилу доприносе ситнице које мушкарца чине посебним и једноставно неодољивим.

Иако смо у детињству избјегавали дјечаке који су имали тај штреберски изглед, данас су наочаре савршен модни детаљ који изазива велико занимање код жена. Помно одабране наочаре с диоптријом дају утисак искуства, зрелости и интелигенције, што су особине којима може да одоли ријетко која жена.

Тродневна брада

Млада брада од свега три дана прави је мамац за припаднице лепшег пола. Није ријеч о бради као таквој већ у помало бунтовничком и врло лежерном изгледу мушкарца који уз одговарајућу одјећу и помало фрајерски став једноставно вришти сексепилом.

Понека сиједа

Анкета спроведена на узорку жена показала је да више од две трећине жена доживљава просиједу косу као врло секси. Ричард Гир је био својевремени зачетник просиједог изгледа који и дан-данас мами уздахе жена.

Иако данас све више мушкараца посеже за бојом за косу како би прикрили прве знакове старења, жене ће радије одабрати уредно подшишаног и просиједог мушкарца него вјештачки изглед који не може ни да се примјети, преноси портал Задовољна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана