Овај дан је посебан јер носи енергију која вам из корјена може промијенити живот

Г.С.
Овај дан је посебан јер носи енергију која вам из корјена може промијенити живот

Универзални циклусни бројеви темеље се на универзалним календарским датумима. То су Универзална година, Универзални мјесец и Универзални дан, а сви они описују глобалне трендове који у датој години, мјесецу или дану утичу на све људе. Зато, добро запамтите 09. септембар 2020!

 

Универзални број је број календарске године који се сабира и затим своди на једноцифрен број. Будуćи да смо у 2020. години (2 + 0 + 2 + 0) број за ову годину је 4.

Када је ријеч о Универзалном мјесецу, септембар 2020. (09/2020) у нумерологији изгледа овако 9+2+0+2+0= 13. Збир 1 + 3 = 4. Универзални мјесец је такође у броју четири, што значи да је број повезан са овим мјесецом исти број који је повезан са годином у којој се налазимо.

Датум 09. септембар (09.2020.) такође носи свој посебан нумеролошки образац!
Како бисмо израчунали Универзални дан, сабирањем редукујте датум (дан) на један број. Датум 09.09.2020 се састоји од 9 + 9 + 2 + 0 + 2 + 0 = 22. Збир 2 + 2 = 4. То значи да је данашњи датум такође носи енергију броја 4.

Број 4 носи једну од најмоћнијих вибрација у нумерологији, а у овој трострукој енергији структурираног, темељног броја 4, доживећемо многе "аха!" тренутке. То је тренутак кад човек обављајући свакодневне активности, невезане за проблем који га мучи, добије идеју како га ријешити...

Према нумерологији, енергија броја 4 је одраз рефлексије и промјене правца или смијера. Какве промјене треба направити у животу? Са којим изазовима се морамо и даље суочавати? Који посао још треба обавити прије него што се заврши 2020. годину? Све су то питања која ćете себи поставити током овог дана, али и мјесеца.

То обично значи да посао и каријера имају приоритет, али се промјене могу односити на дом или породични живот.

Четворка често доноси и материјалну добит! Стога, будите у потрази за додатним могуćностима да зарадите новац. Кад смо код новца, ово је идеално вријеме да своје финансије мало побошљате. Гледајте дугорочно и доносите одлуке на основу будуćности. Ваша породица ćе вам захвалити на томе.

Енергија овог мјесеца такође се односи пријатеље и заједницу. Људи с којима се повежете овог мјесеца могли би на крају постати пријатељи цијелог живота! Ово је колективна енергија коју носи септембар 2020. године.

Љепота броја 4 је у томе што је то и број који представља напредак. Ипак мораћемо да поднесемо притисак да бисмо имали довољно храбрости да направимо стварне, дуготрајне промјене у свом животу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана