Она се родила када је објавио пјесму „Битанга и принцеза“: Бебек имао 52 године кад је заволио тек пунољетну Ружицу

ГС
Она се родила када је објавио пјесму „Битанга и принцеза“: Бебек имао 52 године кад је заволио тек пунољетну Ружицу

Жељко Бебек заволио је четири деценије млађу жену, која му је постала супруга, а данас уживају у складном браку.

Славни музичар иза себе има три брака и веома богат љубавни живот. Данас ужива у складном браку са 34 године млађом Ружицом, упркос томе што многи нису вјеровали да ће њихова љубав опстати. Први брак био је са Споменком са којом има кћерку Силвију, а други је са Сандром која му је родила ћерку Бјанку. Међутим, 2002. године стао је на луди камен са Ружицом, док су 2003. године добили сина Звонимира, а само двије године касније кћерку Катарину.

Када су се заљубили, Ружици је било 18, а Жељку 52 године што је било једина потенцијална препрека њиховој вези. Међутим, љубав је показала да не познаје границе.

У почетку су били у тајној вези јер су се плашили да ће их околина осудити. Жељку је било битно да га кћерке разумију и да Ружицу не посматрају као конкуренцију.

- Она је уласком у мој живот потпуно промијенила све. Без обзира што је она била млада и још није ни факултет завршила или мене који сам тада био искусни вук у каријери rock 'n' rolla, видјело се да сам се довољно смекшао да живот почнем другачије гледати - рекао је Бебек за Ин Магазин.

- Да ми је наишла кад сам имао 18 година, били бисмо данас 50 година у браку, но није наишла тад, она се родила кад сам ја објавио пјесму 'Битанга и принцеза'. Негдје у вишим сферама одлучено је да се ми морамо срести - додао је.

Сви су сумњали да ће веза успјети

- Ја сам била јако млада, имала сам тек 18 година кад смо се ми упознали и кроз неко дружење заједничко схватили смо да одговарамо једно другом. То је било вријеме кад није било ни мобилног, још кад смо се знали чути на телефон, кад би он мене назвао кући или пошаље с пута разгледницу, то су били дуги телефонски разговори и тако смо након неког времена схватили да је лијепо тако - каже Ружица.

Каже да су њении родитељи подржали њихову везу и од почетка им помагали.

-Жељко је ишао то рећи тати, али прихватили су то, све скупа испало је најбоље могуће. Моји су нам родитељи јако пуно помагали кад су дјеца била мала. Ми смо увијек пуно путовали, а дјеца су била код њих. Мислим да се све посложило како треба - закључила је Ружица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана