Нови шоу отишао корак даље: Мушкарци се надмећу да овој жени направе дијете ВИДЕО

ГС
Нови шоу отишао корак даље: Мушкарци се надмећу да овој жени направе дијете ВИДЕО

Чак 15 мушкараца се надмећу ко ће да направи дијете жени (40) у новом Фоксовом шоу Labor of Love

Шоу води Кристин Дејвис, најпознатија по улози конзервативне Шарлот у серији „Секс и град“.

Главна протагонистикиња је Кристи Кецмен, која жели да има дијете прије него што јој откуца биолошки сат, а тренутно је разведена.

Како каже, након година током којих јој је каријера била на првом мјесту, жели да пронађе мушкарца свог живота, али још важније оца свог дјетета.

„Управо сам напунила 40 година и прекинула везу. Излазила сам на састанке јер желим да заснујем породицу, а вријеме није на мојој страни. Мислим да ће се пуно жена поистоветити са мном“, рекла је.

С обзиром на то да би на крају шоуа требало да добије бебу, јасно је зашто је тај шоу контроверзнији од већине сличних емисија у којима се тражи партнер.

Прва емисија почиње донирањем сперме. Док мушкарци чекају у реду да напуне чашицу, Криситн Дејвис им објашњава да ће се њихова сперма анализирати и провјерити њихова плодност, а од тога зависи хоће ли остати у емисији.

Продуцент Лорен Гирион признала је да мушкарци нису знали да ће донирати сперму док им то Кристин Дејвис није рекла пред камерама, преноси Индекс.хр.

„Пристали су“, прокоментарисала је.

Осим тога, мораће да покажу како се сналазе с дјецом, мјењају пелене, пазе на собу пуну дјеце, а спојиће их и на апарат који симулира порођајне болове.

„Један од мојих највећих страхова био је да неће бити мушкараца који ово желе. Мислим да је прави тест била анализа сперме чим су ме упознали“, коментарише Кристи Кецмен.

Додала је да јој најтеже пада то што сваке недеље мора да избаци по једног мушкарца из шоуа.

(Б92)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана