Никола Којо напушта Србију?

Г.С.
Никола Којо напушта Србију?

Истакнути драмски умјетник, Никола Којо (52) још прошле године причао је о томе да не планира да проведе остатак живота у Србији, као ни да му овдје одрастају дјеца, а сад је наводно, преноси магазин “Глориа”, поднио захтјев за усељење у Словенију.

Којо није потврдио ове наводе, као ни Амбасада Републике Словеније у Србији.

Глумац је за портал klix.ba а причао о томе зашто планира да оде одавде са супругом Александром и њихове три кћерке - Аном и близнакињама којима никад није желио да открије имена.

“Открићу вам да сам спреман да се иселим одавде, иако имам 52 године, а о дестинацији још увек не могу да говорим. Не мислим да проведем старост овде, нити да моја деца одрастају у једној оваквој црној рупи која гута своје људе”, испричао је тада.

Прошле године је као бомба одјекнула вијест да глумац Никола Ђуричко напушта Србију. Глумац је од тада добио улогу у серији “Stranglers things” и објасио да ли је отишао “преко баре” заувек или не:

“Моја цела породица се преселила, то је велика и узбудљива авантура за све нас. Нисам ја отишао из Србије, то звучи фатално, а ствари заиста нису такве. Ја ћу увек радити и стварати и у Србији, али Америка је огромно тржиште и планирам баш у Лос Анђелесу да се усавршавам. Ово је град који годишње има 300 сунчаних дана и највеће ТВ и филмске студије, а ја сам глумац”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана