Након признања да нема од чега да живи, Ивани Петерс нуде помоћ

Г.С.
Након признања да нема од чега да живи, Ивани Петерс нуде помоћ

Пјевачица Ивана Петерс добија поруке од људи који желе да јој помогну и уплате новац, након што је јавно признала да нема од чега да живи јер јој је једини приход пјевање, а наступа и посла сада нема.

"Добар дан. Добила сам неколико понуда на мејл од добрих људи који желе да ми пошаљу новац јер је изашао чланак како немам од чега да живим. Јесте, у страху сам као и сви остали јер ми је посао у проблему, стварно не радим ништа, у проблему су сви. Хвала свим људима који су хтели да ми помогну. Ја нисам сама на овом свету, хвала Богу. Јако ми недостаје посао, јесте, од тога живим", обратила се Ивана Петерс на Инстаграму.

Подсјетимо, Ивана је на тему финансијске кризе рекла сљедеће:

"То је једини приход који имам у животу. Ништа друго не радим. Само сам певач. Храним себе и своје дете и чланове породице којима треба да помогнем. Недостаје ми и посао којим се бавим јер је то моја љубав. Потпуно сам изгубила себе и не знам шта ћу да радим ако не будем нашла неки начин да зарадим новац на други начин."

- Све ово што нам се дешава највише утиче на музичаре који нису мега звезде, звезде фолк музике, и немају каријеру дугу педесет година као што су Здравко Чолић, Лепа Брена . Ја стварно нисам успела да у животу стекнем колико они. Бавила сам се неком музиком која мене подизала, мислила сам да доприносим домаћој музичкој сцени са квалитетном музиком. Не желим да се сада осећам кривом због тога што се не бавим неком лакшом музиком или комерцијалнијом. Све нас је сада задесила иста ствар, с тим што неки уз мере заштите могу да раде...доктори, зубари, фризери - рекла је певачица.

"Ја немам довољно пратилаца на инстаграму као неки певачи, тако да људи једноставно не бирају мене и нисам им сфера интересовања да се код мене рекламирају. Наравно то бих и ја радила, зашто да не. Ситуација је таква да људи морају да се сналазе. Највише бих волела да зарадим певањем и емоцијом коју људи код мене воле. Тако би било идеално. А пошто не може, морамо наћи неко решење. Ми музичари морамо да добијемо подршку, да направимо можда неку платформу за онлајн наступе... Све се надам да ће овоме брзо доћи крај, да ћемо се полако вратити... Не желим да тражим трајно решење за ово. Бежим од тога", изјавила је Ивана за Блиц, а каже и да нема уштеђевину и да никад није скупљала за црне дане.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана