Након дуго времена, Амал Клуни се појавила у јавности

Г.С.
Након дуго времена, Амал Клуни се појавила у јавности

Познати адвокат за људска права и супруга глумца Џорџа Клунија, Амал, након дужег времена, поново је прошетала црвеним тепихом и то на премијери супруговог филмског пројекта.

Филм "Тендер Бар" нови је режисерски пројекат Џорџа Клунија, а своју свечану премијеру овога викенда доживио је у Лос Анђелесу.

У пратњи главне звијезде вечери, највећу пажњу очекивано је привукла 43-годишња Амал, која се посљедњих мјесеци ретко виђа у јавности.

Позната по изузетном стилу облачења, Амал ни овога пута ништа није препустила случају, па је обукла асиметричну црну хаљину са сребрним принтом.

Подсјетимо, Клуни је важио за најпознатијег холивудског нежењу, који је, како је сам рекао, дуго био увјерен да се никада више неће оженити, нити ће имати дјецу. Све се промијенило када је у његов живот ушла Амал, због које је све пређашње одлуке одбацио, те је одлучио да са њом стане пред олтар 2014. године.

Три године касније постао је отац близанаца Еле и Александера.

Промијенио је у међувремену и свој однос према послу, тачније филму - више времена проводи иза камере, него испред.

"Обожавам свој посао, ипак исто тако не желим да будем 60-годишњак који ће бринути да ли ће га неки млади продуцент или кастинг директор ангажовати икад више", рекао је својевремено.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана