Мужа није било 10 мјесеци, жена затруднила и родила његово дијете

ГС
Мужа није било 10 мјесеци, жена затруднила и родила његово дијете

Када је Чарлс Стјуарт из Дентона у Тексасу прихватио да оде у Кину да ради у великој компанији у Шангају, није ни могао да претпостави да ће га тамо седам мјесеци касније дочекати епидемија.

Још горе, Чарлс се брзо и сам заразио и девет дана љекари су се борили за његов живот док је био на респиратору. Спасен је, а онда је нешто касније сазнао од супруге да је трудна.

Наиме, Чарлс због епидемије није могао да напусти Кину све до љета 2020. године, када се Мајра породила. 

У Шангају је провео укупно 10 мјесеци. У интервјуу за KXAN News открио је да је желио да се по повратку из куће разведе од ње.

"Док сам био у Шангају свако вече смо се чули, гледали, љубили једно друго преко екрана. Када сам се заразио и заглавио у болници јавио сам јој да ме не чека и да вероватно нећу преживети. Нисмо се потом чули више од два месеца. У болници ми је неко украо телефон и пуњач, а нисам имао средстава код себе да набавим други. Тек када сам изашао, успео сам да се преко неких колега снађем и добијем нови телефон. Жена ми је приликом првог разговора прећутала да је трудна. То нисам ни знао читавих мјесец и по дана послије доласка у хотелску собу. Правила се да је све у реду, да нема ништа ново, иако сам по њој видио да нешто крије", рекао је Чарлс.

Неколико дана прије повратка кући, признала му је да је трудна. Заплакала је преко Скајпа али од среће. Како он није знао ништа о трудноћи, прекинуо је везу.

"Био сам страшно љут. Имали смо ћерку од шест година, лијеп брак, помисао на њих двије ме је одржала у животу у болници. Како је то могла да ми уради, да ме тако брзо отпише? Чим сам изашао из болнице рекла ми је да је била убијеђена да сам умро, јер се нисам јављао више, а није имала никаквих информација од других о мени. Схватио сам да је брзо кренула даље са животом и то је било то. У авиону сам само размишљао о брату и селидби која ме чека, јер је кућа била на њу, а и ћерку ће сигурно добити на суду. Смислио сам да одмах одем до брата и тамо наставим да живим", рекао је Чарлс за KXAN News, преноси портал Објектив.

А онда се десио невиђен преокрет.

"Кући ме је сачекала уплакана, али са некаквим балонима. Загрлила ме је, а ја сам отишао бијесно у другу собу са ћерком. С њом сам сједио и само плакао, грлио сам је. Потом је ушла Мајра и питала ме је што сам посљедњи пут прекинуо везу и што сам љут кад ћу постати по други пут отац? Гледао сам је запањено, оптуживао сам је да лаже. Тада ми је објаснила да је ишла на вјештачку оплодњу са замрзнутим ембрионима које сам оставио годину дана раније за "не дај Боже". Као да сам предосјећао да нешто може да ми се деси, договорили смо се да их замрзнемо, да она може поново једном да затрудни ако ме нема. Био сам у хаосу, у бунилу! Извињавао сам јој се милион пута. Одмах ми је опростила, схватила је како је све изгледало из моје тачке гледишта. Нисам јој дао простора да ми све исприча шта је урадила за то вријеме", каже Чарлс који је у међувремену постао отац још једне дјевојчице.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана