Мушкарци открили како би требало да изгледа савршена жена

Г.С.
Мушкарци открили како би требало да изгледа савршена жена

“Паметна, секси и с добрим смислом за хумор”, то су најчешће особине које мушкарци траже у савршеној жени.

Мушки посјетиоци портала “Women's Health” су открили како би требало да изгледа иделана жена. У фокус су ставили особине које им се допадају, а у наставку прочитајте коментаре.

“Моја идеална жена је јединствена. Она не стрчи из масе, али њен смисао за хумор, осмијех и интереси је издвајају од свих других. Она воли да се дружи и зна када би требало да ми да простора”.

“Моја жена из снова је лијепа, самостална и искрена јер сматрам да је то најважније за комуникацију. Тражим жену која жуди за новим стварима, која ће ме извући из уљуљкане свакодневице. Било би супер да воли да путује”.

“Увијек сам цијенио спремност на компромис, јер је то темељ добре везе. Осим тога у идеалној жени тражим сапутника који дијели моја увјерења и моралне вриједности”.

“Тражим неку која је пониyна, али и истовремено има довољно самопоуздања да се истакне међу другима”.

“Не желим женску верзију себе, већ некога ко ће да дијели моје интересе. Иако можда звучи као клише, тражим некога с ким бих радо био на на пустом острву, јер на крају крајева тако некако изгледа брак”.

“Идеална жена зна да се брине о себи, снажна је и не понаша се као дијете. Она се одлично слаже с мојим пријатељима, подржава ме и ужива у сличним активностима као и ја”.

“Волим своју дјевојку зато што крај ње могу да будем свој. Чак и кад сам је први пут видио, а нисмо проговорили ни ријеч, знао сам да је она права. Највише од свега свиђа ми се што подржава моје одлуке и помаже да се из њих изроди нешто веће”.

“Пронашао сам такву. Тамо гдје сам ја слаб, она је снажна. То је велик посао, али она се одлично сналази”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана