Мушкарци им се стално враћају: Ове особине жена посебно плијене пажњу јачег пола

Agencije
Мушкарци им се стално враћају: Ове особине жена посебно плијене пажњу јачег пола

Жене које мушкарци памте и којима се често, чак и након много година враћају, имају неколико особина због којих је то тако. Наравно, постоје разни укуси, што неки мушкарац преферира, а што не, али ми се водимо статистикама проведеним на стотине хиљада мушкараца широм свијета. Доносимо вам пар основних особина жена које посебно плијене пажњу мушкараца.

 

Карактерна

Већина жена мисли да је мушкарцима изглед на првом мјесту, али то је велика заблуда. Изглед узимају као најважнији само када желе краткотрајну авантуру. Оно што јако цијене код жена је чврст и поуздан карактер на који се могу ослонити, а не цмиздравост која већини мушкараца заправо иде на живце.

Духовита

Духовита жена, без обзира како изгледала увијек ће привући мушкарца. Духовитост иде под руку са симпатичношћу, спремношћу да се често проблем окрене на шалу и слично.

Другачија

Свака жена у себи носи дозу оригиналности, али многе не знају истакнути ту особину. Мушкарце посебно привлаче жене које по нечему “одмичу” од већине других и то знају и показати. Истакните своје скривене стране без срама.

Верна

Наравно да сви желимо партнера који нас неће лагати и варати, па тако и мушкарци воле вјерне жене. Поверење у вези и браку је темељ.

Добра љубавница

Интимна страна је једна од најважнијих у односу мушкарца и жене. Потрудите се бити увек иновативни у постељи за мушкарца којег волите. Ово посебно важи за оне у дугим везама који с годинама постану немарни, рутинирани те то уништи многе везе и бракове.

Недодирљива

Немојте увијек бити на располагању. Не журите на позив или поруку партнера одговарати одмах. Будите понекад, ту и тамо недоступни, одбијте понекад интиму, излазак и слично. То мушкарце страховито узбуђује и привлачи, јер им даје дојам да сте недодирљиви и да се не може до вас тек тако.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана