Мучан развод: Роберт де Ниро (77) без новца, мора да ради 12 сати дневно

Г.С.
Мучан развод: Роберт де Ниро (77) без новца, мора да ради 12 сати дневно

Адвокатица легендарног глумца Роберта де Нира открила је како глумац нема новца и како мора да прихвата све улоге које му се нуде, јер је његова бивша супруга зависна од куповине одјеће познатих модних кућа и дијамантског прстења, на које троши милионе.

Адвокатица Каролина Краус казала је како је битно објаснити да је скуп развод највјероватније разлог зашто Де Ниро прихвата улоге у лошим филмовима и зашто је од “Ловца на јелене” и “Кума II” спао на улоге у обичним комерцијалним филмовима, али и на рекламе за британске брендове.

На суду у Њујорку рекла је како Де Ниро има 77 година и обожава свој посао, али да није у реду да мора да ради овим темпом.

“Када ће он имати прилику да одбије неки пројекат који му буде понуђен? Да не мора да ради шест дана у недјељи по 12 сати дневно. Да не мора више да задовољава Грејсину жеђ за комадима прескупе гардеробе. Он сутра може да се разболи и онда је све готово”, рекла је Каролина Краус на суду.

Де Ниро је био у браку са Грејс Хајтауер, припадницом америчког високог друштва, 21 годину, све до 2018.

Његово богатство једном се процијењивало на 350 милиона долара, што је изградио током 50-годишње каријере. У посљедње вријеме прихвата све послове па тако и рекламе за аутомобиле, банке и кредитне картице. Без обзира на све то, његов адвокат тврди да је богатство готово потрошено. Де Ниро је ушао у посао са ресторанима, а онда имао проблема са плаћањем пореза те је још увијек дужан милионе пореској управи.

На послове му је свакако утицала и пандемија, а његова адвокатица рекла је и да је бивша супруга пред крај брака почела да троши све више и да је богатство све мање, но, адвокати његове бивше супруге, с друге стране, наводе како Де Ниро и даље лети приватним авионом или хеликоптером, некад само на ручак, те да сигурно није сиромашан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана