Мрачна тајна покојне пјевачице: “Злостављана сам, али то није био мушкарац”

Агенције
Мрачна тајна покојне пјевачице: “Злостављана сам, али то није био мушкарац”

Витни Хјустон (48) била је једна од највећих пјевачица свих времена, музичка дива која никада неће бити прежаљена и од чије је смрти прошло седам година.

Њено тијело пронађено је у кади хотела Хилтон на Беверли Хилсу, након што је узела комбинацију кокаина, канабиса и неколико различитих пилула, што њено тијело није могло да поднесе.

Приче о томе да се пјевачица дрогира почеле су у касним деведестим годинама након њеног неуобичајеног понашања, отказивања наступа, али и наглог губитка тежине. 2000. године отказан јој је ангажман на додјели Оскара јер на њему није била пожељна.

Витни је о свом проблему са дрогом и зависношћу јавно проговорила тек 2009. године, када је у телевизијском шоу програму код Опре Винфри открила да је дрога главни кривац за њен губитак килограма, а не стрес као што је њен ПР говорио.

Иако се доста тога знало о Витни Хјустон, ипак и данас постоје мање познати детаљи и чињенице из њеног живота. О једној таквој ствари пјевачица није никада причала, тачније о мрачној породичној тајни са којом се борила цијелог живота.

Ову тајну открила је својој дугогодишњој асистенткињи Мери Џоунс, преноси Дневник. Витни јој је испричала све о злостављању које је доживјела као дјевојчица и то од женског члана своје породице.

Мери је о овој тајни пјевачице говорила у документарном филму Витни” аутора Кевина Мекдоналда и открила како је сазнала шокантну истину.

“Витни ме је погледала и рекла ми: 'Мери, била сам злостављана у дјетињству. Али то није урадио мушкарац, била је жена', рекла је очију пуних суза и додала да њена мајка није имала појма шта се догађало, и како јој никада није ништа о томе рекла. Није хтјела да јој каже јер је мислила да ће мајка повредити ту особу. Сузе су јој се сливале низ лице и у том тренутку само сам је загрлила. Рекла сам јој да мора да каже мајци када се смири јер ће тако скинути тежак терет са леђа”, изјавила је Мери у документарцу.

И док Витни никада није рекла о коме се ради, њен старији полубрат Гери Гарланд тврдио је да је и он био злостављан и то од своје рођаке Ди Ди Варвик, иначе сестре пјевачице Дионе Варвик, која је демантовала ове тврдње и окарактерисала их као зле.

“Моја сестра никада, али никада не би учинила ништа нажао ниједном дјетету, посебно унтар наше породице”, изјавила је Диона.

Мери је у документарном филму открила како мисли да је Витни било срамота због онога што јој се догодило и да је то био главни разлог што је ову тајну понијела са собом у гроб.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана