Модерна и своја: Мила Јововић у Паризу

Г.С.
Модерна и своја: Мила Јововић у Паризу

Глумица и модел Мила Јововић (45) ових дана борави у Паризу, а свјетски папараци и даље је прате у стопу.

Снимљена је и како излази и како улази у хотел у којем одсједа, у центру Париза. Лежерно обучена, своја и модерна, Мила Јововић наставља да снима модне кампање и припрема нове филмске пројекте.

Иако је њен отац из Србије и са којим је у јако добрим односима, себе назива руском глумицом и радо се сјећа одрастања у Москви са мајком, такође глумицом Галином Логиновом.

А у једном од интервјуа причала је и о српским коријенима.

“Тата је мислио да од здравстеног осигурања може да направи велики бизнис, па је 1994. године заглавио у затвору, гдје је остао пуних пет година. Он живи у Лас Вегасу и кад год може долази да нас обиђе. Од маме сам наслиједила радозналост, љубав према књижевности и умјетности и дефинитивно да добро размислим прије него што нешто одлучим. Од тате сам добила импулсивну страну, неустрашивост, спремност да понекад уђем у ризик. Ипак сам ја потомак једне прилично револуционарне породице. Вјероватно сам једини члан фамилије Јововић који није био у затвору. Мој деда је, а мислим и његова браћа, био заточеник на Голом отоку. Та прича о том острву, фасцинира ме! Зато желим да са рођаком Мирком, који је редитељ, снимим филм о Голом отоку. Скоро сам скапирала право значење тог имена, у смислу - огољено острво. Још више ме онда интересује та тема. За Американце би то било јако занимљиво. Вољела бих да направим филм о дивљој, насилној, драматичној историји моје породице. Нисмо могли да је избјегнемо, чак и да смо хтјели - испричала је Мила једном приликом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана