Mеланија Tрамп славила 50. рођендан, твитови са свих страна

Тањуг
Mеланија Tрамп славила 50. рођендан, твитови са свих страна

МАЈАМИ - Супруга предсједника САД Меланија Трампа у недјељу је славила 50 рођендан, а током дана честитке су препаливе Твитер, од којих су неке имале и 6.000 ретвитова, уз често коришћење званичне скраћенице ФЛОТУС (First Lady of the United States), што значи Прва дама Сједињених Америчких Држава.

Једна од идеја Трамповог добротворног фонда била је, како преноси магазин Атлантиц из Бостона, да се покрене акција којом би Меланији за 50. рођендан честитку потписало милион Американаца, а из угла магазина та иницијатива била је чудна јер би уз потпис 1.000.000 Американаца подразумијевала број телефона и зип код - поштански број, као и и-мејл.

Новинар магазина Тhе Аtlantic, коме је почетком мјесеца стигла молба да подржи ту акцију, уз питање да ли уме да чува тајну, наводи да му је остало нејасно да ли је могуће да би Меланији било драже да добије милион поштанских бројева или милион различитих честитки и жеља за рођендан.

Додао је да се он и магазин, основан 1857. године, придружују честиткама за рођендан прве даме овим текстом, чији је поднаслов “Ништа не каже срећан рођендан боље од и-мејлова, телефона, поштанских бројева милион Американаца”.

Према писању других медија, предсједник је првој дами честитао рођендан на Твитеру поруком “Срећан рођендан Меланији, нашој сјајној првој дами!”

Очекује се, како медији наводе, да ће Меланија Трумп рођендан прославити као и већина Американаца током пандемије вируса корона - код куће.

Шеф њеног особља Стефани Гришам рекла је да ће прва дама рођендан провести са породицом у Бијелој кући.

Прес секретар Бијеле куће Кили МекЕнани такође је твитовала честитку за рођендан.

“Срећан рођендан ФЛОТУС - Америка је толико благословљена да те имамо као нашу прву даму”!

Честитке су стигле и из Републиканске странке.

“РТ да нашем дивном ФЛОТУС-у желимо срећан рођендан!”, а само та честитка је имала 6.000 ретвитова.

Прва дама САД рођена је 26. априла 1970. године у Словенији, са 18 година је већ била професионална манекенка, а преселила се у Њујорк 1996. године. Бивша манекенка удала се за Трампа 2005. године, а њихов син Барон родио се следеће године.

Меланија Трумп као прва дама промовисала је своју BeBest кампању против злостављања на друштвеним мрежама.

Као дио тих напора, она је у четвртак особљу и дjеци у болницама у 10 држава послала поклон пакете - ћебад, ранце, књиге и игрице, који су, навела је, “само мали знак њене захвалности за њихову храброст и пожртвованости у вријеме вируса корона”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана