Мама открила правила понашања за госте који долазе да виде бебу – да ли је претјерала?

ГС
Foto: Илустрација

Мејзи Кромптон (20), предузетница из Велике Британије, чека прво дијете.

Тиктокерка је добила много коментара и реакција након објављивања својих правила.

Нека правила су била разумљивија од других. На примјер, сасвим је нормално да неко ко се не осјећа лоше, кашље или има било какве симптоме болести једноставно не долази.

Међутим, нека правила су изазвала интересовање гледалаца видео-снимка јер им није било сасвим јасно како ће их примијенити. Мејзи је списак започела молећи посјетиоце да не љубе бебу.

"Врло је очигледно, немојте нигдје љубити бебу, молим вас", рекла је она на снимку.

"Нема ненајављених посјетилаца, јер заиста мислим да нећу бити расположена за дружење након што сам се породила", наставља она.

Будућа мајка не жели да њени пријатељи или породица било коме кажу да се породила на друштвеним мрежама или лично, преноси Б92.

Мејзи жели да се посјетиоци уздрже од фотографисања бебе и постављања њене фотографије на друштвене мреже док она и њен партнер то не учине.

Она моли све посјетиоце да оперу руке прије него што приђу беби, објашњавајући да бебин "имунитет неће бити најбољи" и да су људи који ће доћи у посјету највјероватније све дотакли.

"Не питајте за бебу ако ме нисте видјели у трудноћи или бар провјерили како сам, само немојте", наставила је.

И на крају, замолила је да, ако дијете плаче док га држе, посјетиоци врате бебу родиитељима јер не жели да гледа из даљине како њено дијете плаче, пише британски Сан (Sun).

Многи гледаоци су подржали ова правила за госте који посјећују бебу, а један је написао: "Велико да за сва правила!"

Било је и оних који су мислили да су нека правила мало екстремна. Једна особа је питала: "Дјед и бака да не могу да пољубе бебу? Није ли то превише да се тражи од њих?"

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана