Мајкл Даглас обиљежио 21. годишњицу брака са Кетрин Зита Џоунс VIDEO

Г.С.
Мајкл Даглас обиљежио 21. годишњицу брака са Кетрин Зита Џоунс VIDEO

Мајкл Даглас је својој лијепој супрузи, велшкој глумици Кетрин Зита Џоунс, честитао 21. годишњицу брака тако што је на свом Инстаграм профилу објавио видео-материјл који садржи компилацију заједнчких фотографија.

У склопу видеа написао је и емотивну поруку која је разнијежила све његове пратиоце.

“Срећна ти годишњица, драга моја Кетрин! Волим те пуно”.

Осим фотографија првог брачног плеса, у видеу су се нашле и оне заједничке на голфу, скијању и различитим туристичким дестинацијама.

Видео прати песма “Best Day of My Life”.

Подсјетимо, холивудски пар упознао се 1998, на Deauville Film фестивалу, тако што их је повезао заједнички пријатељ и колега, Дени де Вито.

Иако је велика разлика у годинама данас очигледнија (Мајкл је 25 година старији од Кетрин) она за њих никада није била проблем.

Љубавна прича познатог пара по много чему подсјећа на романтичну комедију, а све је започело необавезним ћаскањем.

Испоставило се да дијеле слична интересовања и да има много ствари које их повезују. Мајкл Даглас се још увек добро сјећа ноћи када је упознао своју будућу супругу:

“У ноћи кад сам је упознао, сазнао сам да смо рођени на исти дан. Након што ми је то рекла и открила да воли голф, рекао сам јој да ћу баш ја бити отац њене дјеце. Пожељела ми је лаку ноћ”, својевремено је изјавио славни глумац за стране медије.

Као рецепт за успјешан брак, Мајкл је увијек наводио међусобно поштовање и разговор о проблемима.

“Некада улажемо више напора у односе са странцима, него с особама које су нам најближе. Ја увијек покушавам да се сјетим колико сам срећан што сам с дамом попут ње. Такође, научио сам колико је важно разговарати о проблемима. Квалитетан разговор чини чуда за брак”, изјавио је глумац својевремено.

Године 2000. у хотелу “Плаза” у Њујорку одржано је вјенчање године, а 18. новембар је заувијек остао њихов срећан дан када су се заклели једно другом на вјечну љубав.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана