Љубавни савјети који су вјечни

ГС
Љубавни савјети који су вјечни

Будите свјесни тога да проблеме између вас двоје треба да рјешавате у своја четири зида, а не пред другим људима

Вријеме мијења све. Мијења људе, мијења обичаје, мијења начине на које функционише свијет. Међутим, неке ствари су вјечне и не блиједе, без обзира на период у којем су се појавиле.

Важиле су јуче, важе сада и важиће и сутра, без обзира на све. Такву јачину, која је несаломива, имају и неки љубавни савјети које су ваше прабаке давале бакама, баке давале вашим мамама, а које ми сада дајемо вама.

Компромис је стуб везе. Људи су другачији и не можете да очекујете да ћете се увијек слагати. Разговором и проналажењем заједничког рјешења учинићете вашу везу стабилном и лијепом.

Након секса њежност је изузетно важна како бисте показали свом партнеру да вам је стало. Мазите се, љубите, лијежите загрљени, то је све што треба да учините.

Никада, али никада не показујте мушкарцу да немате самопоуздања, да мислите да сте дебели, да се не осјећате добро у свом тијелу. Њему сте краљица универзума и тако треба и да остане, а своје “проблеме” рјешавајте са пријатељицама.

Без обзира на то колико сте дуго заједно, доказујте му изнова и изнова да сте заљубљени у њега. Било да му се само осмијехнете онако како ви знате или да му приредите неко сљедеће изненађење, будите свјесни тога да је начин мање битан, битно је само да то спроведете у дјело.

Изненадите га јутарњим сексом. Он ће вам сигурно бити захвалан, а вама ће дан почети фантастичном акцијом коју нећете моћи да избијете из главе све до сљедећег јутра.

Будите свјесни тога да проблеме између вас двоје треба да рјешавате у своја четири зида, а не пред другим људима. Они немају везе са тим и не заслужују да се нађу у непријатној ситуацији.

Неке ствари попут депилације, бријања или чупања обрва треба да радите искључиво када ваш мушкарац није код куће. Та доза интиме треба заувијек да остане по велом тајни како би ваш партнер могао у потпуности да ужива у вашој љепоти, а не замишљајући вас како бријете ноге.

С времена на вријеме будите мало луцкасти па урадите нешто на мјесту на ком је то дефинитивно неочекивано. На примјер, ухватите га за препоне док сте у биоскопу са пријатељима, а потом му упутите један “желим те” поглед.

Изненађења су врло важан дио сваке везе. Када се најмање буде надао, приредите му секси дочек с посла у секси хаљини и штиклама које обожава на вама.

Слободно вријеме је кључ успјеха сваке везе. Парови који се не раздвајају нису у потпуности срећни и испуњени, баш зато што им фали активности без вољене особе. Изађите са пријатељицама, опустите се у изласку, мувајте се са другим фрајерима, а потом се вратите кући и изненадите га једним савршеним сексом. Биће вам захвалан.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана