'Краљ' Тиндера открива: Оваквом профилу нико неће моћи одољети

net.hr
'Краљ' Тиндера открива: Оваквом профилу нико неће моћи одољети

Тиндер је једна од најпопуларнијих дејтинг апликација на свијету. То доказује и чињеница да бројка јединствених корисника прелази вртоглавих 50 милиона. Како онда у цијелом том мору крупних риба направити профил који ће се истицати међу осталима?

Откривамо вам Тиндер чудо по имену Стефан-Пијре Томлин, мушкарца с највише десних свајпова на свијету.

Стефан-Пијрр, 29-годишњи водитељ и модел из Лондона, 2017. године проглашен је најомиљенијим мушкарцем на овој апликацији за дејтање. Иако је и сам на прву мислио да је све то једна велика шала, Томлин је своју славу након добијене титуле изградио дословно преко ноћи и основао компанију "StegCan", која се бави савјетима за креирање савршеног Тиндер профила, пренопси jutranji.hr.

Од 2017. до данас Стефанов профил свајпан је удесно чак 14.600 пута, а на Инстаграму броји преко 170.000 залуђених пратитељки. Иако је немогуће занемарити његов божанствени изглед и чињеницу да има истанчан укус за моду, Стефан тврди да је за велике бројке заслужна управо његова свакодневна активност на профилу.

За савршен Тиндер профил није довољна само фотка доброг торза или показивање "мало више коже".

Доносимо 10 савјета како креирати профил који ће дефинитивно заслужити десни свајп.

1. Главна фотографија мора имати свјетлу и жарку позадину

Први дојам је најбитнији у свему, па тако и на апликацијама за упознавање, гдје се он оставља управо преко - фотографије. Ако је фотографија добра, сасвим сигурно неће проћи незапажено, њоме се привлачи интерес. Стефан-Пијер тврди да корисници апликација имају 0,5 секунди да одлуче желе ли некога више упознати. То се односи на тренутак у којем угледамо фотографију другог корисника, стога је врло важно имати добру презентацију желимо ли остати примијећени, а "господин Тиндер" истиче да је јако битно и да је сама позадина жарких боја које лако упадају у око. По њему су најбољи избор жута или плава боја јер су оне најугодније оку проматрача.

2. Свака галерија мора садржавати барем једну секси фотографију у празничном издању

С обзиром на то да Тиндер галерија подржава само шест фотографија, битно је да сваки корисник добро размисли о томе које празнично доба најбоље истиче њихове адуте. Према овом мечинг стручњаку, фотографије с одмора нешто су с чиме корисници не могу промашити. Све док се они налазе на њима.

3. Свака фотографија мора бити другачија - и изгледати искрено

Иако корисници преферирају стављати гламурозне фотографије, сви већ знају да такве ствари баш и не пролазе. Исто тврди и Стефан- Пијер, који каже да приказивање хобија и искрене животне фотографије привлаче више интереса од оних површних.

4. Будите активни на Тиндеру у недјељу у 14

Доста о фотографијама, прелазимо на дио кад се поставља питање - када је најбоље вријеме за свајпање. Према ријечима познатог стручњака, након недјељног ручка највећи број корисника своје слободно вријеме користи управо за свајпање и брзи улов. Посебно зими, када се никоме не излази на хладноћу, већ је најугодније лежати под топлом декицом и свајпати у потрази за идеалним партнером.

5. Свајпајте на Тиндеру након 22.30 током радног дана

За оне којима недјељно свајпање није занимљиво, најпопуларнији мушкарац Тиндера истиче да је ноћно свајпање преко седмице, прије одласка у кревет, једнако адекватно. Стефан-Пијер такође тврди да је већини корисника неугодно свајпати преко дана, да не би били виђени, па највише времена на апликацији проводе управо у свом кревету.

6. Синхронизујте свој Тиндер профил с оним на Facebookу

Синкронизација Facebook и Инстаграм профила с оним на Тиндеру помаже при спајању с особама сличних подручја интереса. Facebookови алгоритми омогућавају Тиндеру да открије што се корисницима свиђа, које странице су посјећивали и лајкали те самим тиме проналази и особе које дијеле нешто заједничко.

7. Промијените своју локацију користећи Тиндер премиум сервис

Ако корисници желе пронаћи партнера изван своје геолошке локације, у томе им може помоћи Тиндер премиум сервис. Он омогућава промјену локације на било којем дијелу свијета, па пожеле ли корисници потражити своју љубав, примјерице, на плажи Канарског оточја, ова опција ће свакако бити од велике користи.

8. Напишите шалу у опису свог профила

Шале су, ако су, наравно, умјесне, увијек добар начин за почетак било које врсте комуникације. Стављајући шалу у опис свог профила корисници показују да су ведри и забавни те самим тиме приступачни за разговор и даљњу комуникацију.

9. Немојте одмах све одати

Побудити интерес, то је увијек прави фактор за освајање. Ако корисници у својим описима одмах одају све детаље о свом приватном животу, тешко да ће друга страна пожељети сазнати нешто више. Тајновитост ће натјерати потенцијалног партнера да пожели открити нешто више о кориснику чију су фотку свајпали удесно.

10. Избјегавајте групну фотографију у прве три слике

Већи напор - мање труда. Групне фотографије захтијевају детаљно гледање профила, а Стефан-Пиjер истиче како је битно да корисници виде право лице власника профила одмах. Више корака, попут уласка у профил и гледања фотографија, могу довести до нежељеног свајпа. Корисницима препоручује да групне фотографије стављају тек на крај галерије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана