Ко су мушкарци који су освојили срца српских глумица?

Г.С.
Ко су мушкарци који су освојили срца српских глумица?

Многе српске глумице су својом љепотом, харизмом и шармом успјеле да освоје срца познатих мушкараца широм свијета.

Неке су због љубави промијениле адресу боравка, одселиле се у далеке земље гдје уживају у богатству, љубави, срећи, док су друге остале у Србији гдје су свиле породично гнијездо.

Јана Милић Илић је већ годинама у браку са познатим продуцентом Мишом Илићем. Глумица је често у медијима говорила о њиховом необичном упознавању. Наиме, она и Миша су се срели у лифту.

“Миша и ја смо били комшије, живели смо у истој згради, он на петом, а ја на четвртом спрату. Годину дана било је потребно да се први пут сретнемо, а почетак наше романсе одиграо се у лифту. Враћала сам се с пута и у лифту сам срела симпатичног младића који ме је насмејао. Након првог сусрета, почели смо скоро свакодневно да се виђамо”, изјавила је Јана својевремено.

Њихова љубав почела је потпуно спонтано, а траје годинама захваљујући отвореном односу који његују.

Они често путују заједно, а Јана се не либи да објави њихове заједничке фотографије, које су доказ да пар ужива у сваком тренутку као првог дана када је њихова љубав започела.

Наташа Нинковић је још једна од популарних српских глумица која је своју сродну душу пронашла у Србији. Наиме, Наташа се за свог изабраника, Ненада Шаренца удала када је имала само 25 година. Како је више пута знала да нагласи, тај брак јој је помогао да постане зрелија, сигурнија и самосталнија.

“Била сам клинка и у почетку брак тврдоглаво схватала као ринг у којем са мужем одмеравам снагу, док ми у једном тренутку Ненад није предочио како морамо да ускладимо кораке. Данас могу да кажем да сам сазревала поред супруга, а и децу сам добила у правом тренутку - као испуњена жена која може да им се потпуно посвети”, рекла је раније Наташа Нинковић.

Њихов брак траје већ скоро 25 година, а разлика у годинама им никада није била препрека. Ненад је од Наташе старији скоро десет година, а како она каже, он јој је одувијек био подршка, вјетар у леђа, прави пријатељ.

Из те љубави добили су два сина, близанце, Матеју и Луку. Свој породични дом свили су у Београду.

Глумица Нина Јанковић звезда филма “Монтевидео, Бог те видео!”, серија “Убице мог оца” и “Мама и тата се играју рата” и више хит представа позната нам је под овим именом, али је она 2014. године њему додала и презиме Дичић.

Једна од најљепших Српкиња од тада је у срећном браку с економистом Матејом Дичићем, иначе братом од ујака њене пријатељице и колегинице Тамаре Драгичевић.

Пар има сина Вукашина и ћерку Иванку.

Матеја је Нину вјерио за Нову годину 2013, а вјенчање су уприличили годину дана касније у цркви Светог Марка.

Глумица Бранка Катић се прославила бројним улогама на филмском платну у Србији, а потом је своју срећу пронашла са енглеским продуцентом и редитељем Џулијаном Фарином.

“Срели смо се једног маја и провели лепо вече с још неколико нових и старих пријатеља. Постојала је нека лакоћа дружења од самог почетка. Сећам се тренутка у којем ме погледао с неизмерним разумевањем кад сам причала колико тешко проживљавам рат, трнци су ме прошли од дубине и топлине тог погледа. Видели смо се још неколико пута, а после пар месеци, сећам се да су образи почели да ми горе, да ли од вина или његовог присуства, питала сам се, а онда напокон себи признала да сам се потпуно заљубила”, испричала је Бранка прије неколико година, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана