Ко је жена најбољег фудбалера на свијету: Несуђена зубарка, мајка и успјешна пословна жена

Agencije
Ко је жена најбољег фудбалера на свијету: Несуђена зубарка, мајка и успјешна пословна жена

Добитник још једне Златне лопте Лионел Меси код куће има праву љепотицу која му је највећа подршка у животу.

Антонела Рокузо је жена познатог фудбалера која је његова љубав из дјечачких дана. Месијеви живе мирним животом који је мало неуобичајен за фудбалску икону и звијезду тог калибра.

Лионел и Антонела вјенчали су се у јулу 2017. године пред 260 званица. Антонела је рођена у Аргентини у граду Росарио као и Меси. Познају се од њене пете године, а њен рођак Лукас Скалија је био Месијев пријатељ из дјетињства.

Иако важи за стидљивог момка, Меси се трудио да је виђа и одлазио је у њен дом само да би је видио. Не зна се колико је дуго пар био у вези у тајности, али су јавности саопштили да су у вези 2008. године. Пријатељи кажу да је њихова веза постала јача када је 2007. године Меси дошао назад кући како би је тјешио након трагичне смрти њеног пријатеља који је настарадао тако што га је прегазио ауто.

Антонела се припремала да постане зубарка, али се на крају предомислила и почела да се бави комуникацијама. Године 2016. објавила је статус да је потписала модни уговор са брендом "Рики Саркани".

Њихово вјенчање је проглашено вјенчањем вијека у Аргентини. Гостима су били одузети телефони особље се заклело на ћутање, а више од 450 полицајаца било је ангажовано на заштиту церемоније.

Били су веома срећни што су изговорили судбоносно "да" у присуству њихово двоје дјеце, синова Тиага и Матеа. У марту 2018. на свијет је дошао и њихов трећи син Сиро.

Породица Меси живи повученим животом који држе подаље од очију јавности, а Меси је изузетан породични човјек који је одличан отац и супруг поред тога што је један од најбољих спортиста свих времена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана