Како Јелена и Новак Ђоковић одгајају дјецу: Нема батина, али је једна ствар строго забрањена

ГС
Foto: Илустрација

Јелена Ђоковић, супруга најбољег тенисера свијета Новака Ђоковића, открила је како овај брачни пар одгаја дјецу.

Гостујући у панелу "Будућност је сад" Јелена Ђоковић је открила како са својим мужем одгаја дјецу. Јелена и Новак, подсјетимо, имају двоје дјеце, сина Стефана и кћерку Тару.

Супруга славног тенисера је поручила како су Стефан и Тара прва генерација која не добија батине и да се она и Новак противе насиљу.

"Моја дјеца су прва генерација дјеце која никада нису добивала батине. Ја сам добивала батине од својих родитеља, моја мајка прије мене, отац, моји бака и дјед, Новакови такођер. Стефан и Тара су прва генерација и вјерујем да ће то што не одговарамо на грешке и погрешно тумачење емоција насиљем заиста промијенити свијет. Сматрам да је то један велики квантни скок у мијењању хисторије и будућности", поручила је Јелена током гостовања.

Многе је изненадила теорија Јелене Ђоковић о свијећама на рођенданској торти. То је за Стефана и Тару забрањено.

"Сви смо у косовским самостанима и црквама палили свијеће за живе и покојне, за здравље и мир. Свијећа је симбол несебичне жртве, она гори да би другима дала свјетлост и сјај. Она је симбол живота и просвјетљења, отклањања страхова и мрачних мисли из нашег ума и срца и предавању свјетлости Бога. Како смо онда усвојили традицију слављења рођења живота тако што гасимо свијећу на торти док замишљамо жељу?! Запитала сам се и пожељела да макар у свом дому промијеним тај обичај", додаје Јелена.

Иначе, Јелена и Новак су у браку још од 2014. године, а њихова веза датира из школских дана.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана