Како данас изгледа Ружица Ђинђић? Послије убиства мужа је ријетко у јавности

GS
Foto: Facebook

Удовица Зорана Ђинђића ријетко се експонира јавно, а године и туга нису оставиле трага на њеном лицу.

Након више од 20 година од убиства некадашњег премијера Србије Зорана Ђинђића, снимљена је серија "Сабља", политички трилер који прати дане прије атентата и дане који су услиједили након њега, као и сурових посљедица, због којих је највише пропатила његова породица.

Са супругом Ружицом Ђинђић Зоран је живио складним животом, а круна њихове љубави јесу дјеца Јована и Лука.
 
Улогу Ружице Ђинђић добила је глумица Тихана Лазовић, а "права" Ружица одавно се не експонира у јавности.
 
Ретко када је, за протекле две деценије, уопште и говорила за медије, а једном приликом, у својој исповијести, открила је како је изгледао најгори дан у њеном животу.

Протеклих двадесет година донијеле су одрастање њихове дјеце, нов живот, образовање, али велика туга остала је у њиховим срцима.

Ружица данас живи скромним животом, а у јавности је можемо видјети само у ретким приликама. Она се није много промијенила, те и даље носи исту љепоту и достојанство.
 
Једном приликом, говорила је о томе како су њена дјеца, Јована и Лука, и она били препуштени сами себи.
 
— Остали смо заувек сами, нас троје, а сви ти велеважни пријатељи су се разбежали, и убудуће су нам прилазили само као нејасне сенке, у међувремену и сами постајући јавне медијске појаве. Уз вест о његовој смрти и они су коначно постали неко и нешто. Што су они бивали све важнији и важнији, моја туга и бол су у истој мери расли. А ја сам деци морала да објасним важност нашег краја — испричала је Ружица за Време, преноси Glossy.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана