Kako danas izgleda Ružica Đinđić? Poslije ubistva muža je rijetko u javnosti

GS
Foto: Facebook

Udovica Zorana Đinđića rijetko se eksponira javno, a godine i tuga nisu ostavile traga na njenom licu.

Nakon više od 20 godina od ubistva nekadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića, snimljena je serija "Sablja", politički triler koji prati dane prije atentata i dane koji su uslijedili nakon njega, kao i surovih posljedica, zbog kojih je najviše propatila njegova porodica.

Sa suprugom Ružicom Đinđić Zoran je živio skladnim životom, a kruna njihove ljubavi jesu djeca Jovana i Luka.
 
Ulogu Ružice Đinđić dobila je glumica Tihana Lazović, a "prava" Ružica odavno se ne eksponira u javnosti.
 
Retko kada je, za protekle dve decenije, uopšte i govorila za medije, a jednom prilikom, u svojoj ispovijesti, otkrila je kako je izgledao najgori dan u njenom životu.

Proteklih dvadeset godina donijele su odrastanje njihove djece, nov život, obrazovanje, ali velika tuga ostala je u njihovim srcima.

Ružica danas živi skromnim životom, a u javnosti je možemo vidjeti samo u retkim prilikama. Ona se nije mnogo promijenila, te i dalje nosi istu ljepotu i dostojanstvo.
 
Jednom prilikom, govorila je o tome kako su njena djeca, Jovana i Luka, i ona bili prepušteni sami sebi.
 
— Ostali smo zauvek sami, nas troje, a svi ti velevažni prijatelji su se razbežali, i ubuduće su nam prilazili samo kao nejasne senke, u međuvremenu i sami postajući javne medijske pojave. Uz vest o njegovoj smrti i oni su konačno postali neko i nešto. Što su oni bivali sve važniji i važniji, moja tuga i bol su u istoj meri rasli. A ja sam deci morala da objasnim važnost našeg kraja — ispričala je Ružica za Vreme, prenosi Glossy.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana