Јесте ли чули за тест гуљења наранџе? На ТикТоку тврде да открива пуно о вашем партнеру

ГС
Јесте ли чули за тест гуљења наранџе? На ТикТоку тврде да открива пуно о вашем партнеру

Премда се сам тест веже за појам гуљења наранџе - он заправо говори о ситницама које партнер чини за вас у вези на основу чега можете процијенити какав је ваш однос.

Теорију је појаснила тиктокерица Ана Бирмингам наводећи да тест гуљења наранџе открива пуно о вашем партнеру.

"Сви говоре о теорији гуљења наранџе. Ако не знате шта је то - она најједноставније речено појашњава моменат кад ваш партнер учини нешто за ваш што сте савршено способни учинити сами. Ради се о ситницама - на примјер - гуљењу наранџе", испричала је.

Наводећи примјер гдје из неког разлога мрзи гулити наранџе, али их јако воли и упита свог партнера да то учини - на основу његове реакције можете пуно открити о вашем односу.

Ана тврди да од његовог става који може варирати од: "Наравно, љубави" до "Не, савршено си способна то сама учинити" заправо можете закључити како вас третира.

Навела је да уколико не чини такве ствари за вас то је могући знак упозорења. Надовезујући се на овај видео те дијелећи властита искуства, само хасхтаг "орангепеалтхеорy" има 23 милиона прегледа гдје други дијеле властита искуства са ситницама које њихови партнери раде за њих, преноси Кликс

 

@annabhamm the orange peel theory explained #relationships #orangepeeltheory #relationshiptips #greenflags #bidsforattention #healthylove #relationshipadvice ♬ Dream Away - Ramol

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана