Jeste li čuli za test guljenja narandže? Na TikToku tvrde da otkriva puno o vašem partneru

GS
Jeste li čuli za test guljenja narandže? Na TikToku tvrde da otkriva puno o vašem partneru

Premda se sam test veže za pojam guljenja narandže - on zapravo govori o sitnicama koje partner čini za vas u vezi na osnovu čega možete procijeniti kakav je vaš odnos.

Teoriju je pojasnila tiktokerica Ana Birmingam navodeći da test guljenja narandže otkriva puno o vašem partneru.

"Svi govore o teoriji guljenja narandže. Ako ne znate šta je to - ona najjednostavnije rečeno pojašnjava momenat kad vaš partner učini nešto za vaš što ste savršeno sposobni učiniti sami. Radi se o sitnicama - na primjer - guljenju narandže", ispričala je.

Navodeći primjer gdje iz nekog razloga mrzi guliti narandže, ali ih jako voli i upita svog partnera da to učini - na osnovu njegove reakcije možete puno otkriti o vašem odnosu.

Ana tvrdi da od njegovog stava koji može varirati od: "Naravno, ljubavi" do "Ne, savršeno si sposobna to sama učiniti" zapravo možete zaključiti kako vas tretira.

Navela je da ukoliko ne čini takve stvari za vas to je mogući znak upozorenja. Nadovezujući se na ovaj video te dijeleći vlastita iskustva, samo hashtag "orangepealtheory" ima 23 miliona pregleda gdje drugi dijele vlastita iskustva sa sitnicama koje njihovi partneri rade za njih, prenosi Kliks

 

@annabhamm the orange peel theory explained #relationships #orangepeeltheory #relationshiptips #greenflags #bidsforattention #healthylove #relationshipadvice ♬ Dream Away - Ramol

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana