Изгледа невјероватно: Ову фотографију Шерон Стоун сви гледају у невjерици

Г.С.
Изгледа невјероватно: Ову фотографију Шерон Стоун сви гледају у невjерици

Изгледа беспријекорно и на њеном примеру видимо да су године само број.

Плени својом појавом, прелијепим осмијехом и ставом самоувјерене даме која је у марту напунила 63. године. Многи за њу кажу да је и даље једна од најхаризматичнијих појава, а томе јој у прилог иду ведар дух и како истиче “то што је добро сама са собом”.

Прву улогу Шерон Стоун је добила давне 1980. године у остварењу “Stardast Memoris” редитеља Вуди Алена, али се прославила филмом “Ниске страсти” и тако ушла у легенду.

Ових дана се нашла у жижи јавности због насловне стране и интервјуа коју је урадила за шпански Elle. Глумица је позирала на столици у зеленом капуту, али су њене витке биле у првом плану. По бројним коментарима које је изазвала насловна страна, многи су одушевљени. “Браво!”, “Изгледа феноменално”, “Како јој само успијева?” - коментарисали су пратиоци на Инстаграму.

“Пропала сам у важним аспектима, због свог здравља, бракова, али живјела сам да бих испричала причу”, рекла је за овај модни магазин. “Мислим да то шта сам зрачила је нестало, можда љепота и магнетизам нису. То потиче од здравља, благостања, младости, а доноси самопоуздање. Када се бавите овим послом у коме сви почињу да вам говоре да га више немате, почнете да вјерујете у то”, наставила је Шерон

У интервју се дотакла и тешког периода који је сада иза ње: “Имала сам мождани удар и опорављала сам се годинама.” Здравствене проблеме узроковане можданим ударом звијезда је скривала од јавности. Учила је да хода, пише, говори. На крају је о свом стању проговорила како би помогла другима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана