Иза себе има осам бракова: Дјед након свега одлучио да окрене нови лист

ГС
Foto: The Sun

“Краљ вјереничких прстена”, Рон Шепард из Велике Британије је изгледа био прави миљеник жена.

Он је како ствари стоје, при врху рекорда оних који су своје судбоносно “да” рекли много пута. Иза себе има осам бракова, најдужи је трајао 13 година, а најкраћи брак само 10 мјесеци.

Рон открива да му је због великог броја жена тијело изморено, те је, након што је његов задњи брак пропао, одлучио да се пресели у дом за старе. Увидјевши да се више не осјећа добро за романсе због свог нарушеног здравља напустиће свој двособни стан у приземљу и отичи у старачки дом како би био близу своје породице.

Рон је отац осморо дјеце, и пати од низа здравствених проблема укључујући Паркинсонову болест, деменцију и арахноидитис због којих се ослања на инвалидска колица и има тим неговатеља који га посјећују три пута дневно.

“Моје здравље у овим годинама није добро.. Могуће да су ме све моје жене током година исцрпеле. Психички и физички стрес због развода учинио је своје”, рекао је Рон.

Први пут се вјенчао 1966. када се одлучио да на луди камен стане са Маргарет. Пар је имао троје дјеце, али су се развели након двије године, након чега је дошла супруга број два, Џенет. Вјенчали су се 1973. а њихова заједница је трајала само годину дана прије него што се Рон по трећи пут оженио неколико година касније. Он и Лесли имали су два сина, али Рон ју је оставио пет година касније. Затим је дошла Кети 1982.године са којом је имао кћерку, пише Блиц.

Затим се оженио са Суе 1986. и добио два дјечака. Али она га је избацила 11 година касније. Уша из Сингапура била је сљедећа која се с њим вјенчала 1999.године, затим Ван 2003. и Венг годину дана касније.

Ронов најдужи брак трајао је 13 година, а најкраћи само 10 мјесеци. Након што је његов брак с Венг пропао остао је сам, а признаје да је имао дружења са бројним дамама. Међутим Рон нимало не жали што је имао толико жена и бракова.

“Не жалим ни за једним својим браком јер имам осморо дјеце”, рекао је он.

Рон је објаснио да његова стална потрага за оном правом произашла из чињенице да је био сексуално злостављан као дијете.

“То је утицало на мене. Стално сам жудио за друштвом и окренуо сам се женама. Осјећао сам се сигурно у друштву жена”, рекао је он.

Рон је објавио своју аутобиографију “Краљ Венчања” 2014. године” а још увујек ради на својој другој књизи “Колекционар жена” за коју каже да ће бити објављена уз филм који се снима у Америци, а ту је и књига “Краљ вјереничког прстена”.

Његови су дани сада потпуно другачији од оних кад је био супруг. Сада је углавном везан за свој стан, осим повремених одлазака у куповину са својим његоватељима.

“Дане проводим у великој боли. Не могу ништа учинити док се толико тресем. Неговатељи ми долазе три пута дневно. Кувају ми, провјеравају ме и купују. Заправо уопште не излазим, осим кад повремено одем у куповину са њима”, рекао је искрено Рон.

Рон каже да није у контакту ни са једном од својих жена, али једва чека да се пресели у дом како би био близу својих синова и њихових породица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана