Интимна исповијест пјевачице: Немам кућу на Дедињу и базене, живим 35 година у малом стану

Срна
Интимна исповијест пјевачице: Немам кућу на Дедињу и базене, живим 35 година у малом стану

Пјевачица Маја Оџаклијевска сматра да су људи са превеликим амбицијама дубоко несрећни и зато је она захвална што има кров над главом, шта да једе и обуче, те љубав аутистичног унука о којем брине.

Маја каже да је током пензионерских дана сваки слободан тренутак посветила унуку Луки, а открива да јој је спокој донијело прихватање финансијске ситуације у којој је.

“Људи са превеликим амбицијама бивају несрећни. Могу имати империје, то ништа не значи. Материјално је ништа. Немам кућу на Дедињу и базене, живим 35 година у малом стану и задовољна сам тиме”, наводи Маја.

Она каже да ту није ријеч о скромности, већ о схватању ситуације и сопствених потреба.

“Мени је задовољење да имам кров над главом, шта да поједем, где да преспавам и шта да обучем. То не морају да буду фирмиране ствари и барокни намештај. Ако схватите да је филозофија живота живети мирно и лепо, онда нема због чега да се кајете. Не треба имати болесне амбиције. Скромност није врлина, али не треба бити ни преамбициозан. Како постижете сопствено задовољство? Па тако што схватате сопствену ситуацију”, наводи она.

Она сматра да је поента свега добро распоредити новац.

“Никада нисам позајмљивала. Мајка ми је једном рекла: 'Простри се колико ти је губер дугачак. Ако имаш ћебенце, савиј ноге, ако имаш јорган, опружи се'. Нисам волела да будем дужна. Нисам увек зарађивала него сам добро распоређивала. Људима пара никад доста, колико год да имају, измислиће нову потребу”, истиче Маја, а преноси “Блиц”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана