Хоће ли се Бритни икада вратити? VIDEO

Г.С.
Хоће ли се Бритни икада вратити? VIDEO

Пјевачица Бритни Спирс поставила је видео на Инстаграму у коме је одговарала на нека питања обожавалаца, укључујући и то да ли ће се икада вратити наступима.

“У реду, чујем да сте се јављали и овде сам да одговорим на сва ваша питања. Да ли сам спремна да поново изађем на сцену?”, рекла је 39-годишња поп звијезда и одговорила:

“Немам појма, тренутно се забављам, у животној сам транзицији и уживам, то је то”.

Иначе, судско саслушање у вези са борбом коју Бритни води за стратељство над њом и њеном имовином, заказано је за 23. јун. Она је још у априлу добила дозволу да се обрати директно суду у Лос Анђелесу, без појављивања.

Бритни је под законским ограничењима већ 13 година и путем свог адвоката поручила је да се плаши свог оца Џејмија Спирса и да се неће враћати на сцену све док правно не заврши са њим. Иако Бритни није јавно говорила детаљно о овом процесу, недавно је увјеравала своје фанове да јој иде добро.

“Да, потпуно сам добро. Изузетно сам срећна, имам предиван дом, прелијепу дјецу”, рекла је у другом видеу одговарајући на питања обожавалаца. “Тренутно правим паузу јер уживам”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана