Гордана Бјелица објавила књигу о Лазанском и њиховој непризнатој ћерки: Oвако бруталну истину нисмо очекивали

Г.С.
Foto: instagram/gordanabjelica888

Тајне Гордане Бјелице о вези са Лазанским биле су закопане више од 30 година.

Гордана Бјелица широј јавности позната је као глумица која је у серији “Срећни људи” имала малу, али врло запажену улогу секретарице Бебе.

И дан-данас, тридесет година од емитовање прве епизоде култног пројекта, препричавају се репблике Зорана Ранкића, у серији чувеног Попаре, док разговара са својом асистенткињом.

Играла је касније Гордана у разним пројектима, што телевизијским, што позоришним, појавила се и у ријалитију, ипак чини се да су је љубитељи серија и филмова највише упамтили по томе шта се у младости по штампи доста писало о њеном емотивном животу. 

Нагађало се да је била у тајној вези са ратним извjештачем Мирославом Лазанским, те да му је родила и ћерку Теодору, а да ли је све била “надувана” прича или пак ту има истине сазнаће се по читању њене аутобиографије  „Освета француске собарице”. Свој роман Бјелица је најавила ријечима: „Аутобиографија, истина, имена су намерно промењена”, чиме је заинтригирала читаву јавност.

Које ће то тајне Гордане Бјелице о вези са Лазанским бити откривене сви се питају, највише због тога што она никада раније романсу са извјештачем није нити потврдила нити демантовала. О оцу своје ћерке, с друге стране, само најбоље је говорила избјегавајући да спомене његово име.

‒ Пре него што сам у зрелим годинама остала у другом стању имала сам брак у коме нисам успела да се остварим као мајка и који се завршио споразумно. Међутим, после развода имала сам фаталну везу у којој сам непланирано остала у другом стању. Одлука да родим дете била је само моја, јер сматрам да би свака жена која је у могућности требало да постане мајка, и никада од мушке стране нисам тражила било шта. Ко је Теодорин отац знамо она, ја и он. Ми смо имале један озбиљан разговор на ту тему када сам јој све објаснила и више о томе не причамо ‒ објаснила је раније Гордана, преноси story.rs

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана