Глумица се присјетила мрачних тренутака на почетку каријере: "Страшне ствари су ми се десиле"

ГС
Глумица се присјетила мрачних тренутака на почетку каријере: "Страшне ствари су ми се десиле"

Данас је 43-годишња глумица цијењено лице шоу-биза, са освојеним Оскаром, Емијем и Златним глобусом, а пре три деценије, Риз Витерспун била је тинејџерка која је тек започињала каријеру.

 

 

Иако сада има успешну каријеру, почетак њених глумачких дана обојен је мрачним сећањима. Када су је у интервјуу за Ванитy Фаир питали да ли је опасно радити тако млад у свету одраслих, Витерспун се рекла: "Страшне ствари су ми се десиле. Била сам напаствована, малтретирана."

Али тешко јој пада да прича о томе, додајући да ју је недавно новинарка питала зашто није раније изашла у јавност са тим информацијама.

"А ја сам помислила како је занимљиво да причате са неким ко је то доживео а онда и осуђујете начин и одлуку како ће неко да говори о томе. Говорите о томе када сте спремни да то учините", рекла је Витерспун за Ванитy Фаир, а преноси Е Неwс.

Додала је да је дотична новинарка написала у свом тексту да је себична, јер није о томе говорила раније.

Глумица је такође, споменула да није постојала оваква друштвена клима пре 25 година када је доживела сексуално узнемиравање, и да друштвене мреже показују жртвама насиља да нису саме.

Витерспун тренутно глуми у серији "Тхе Морнинг Схоw" са Џенифер Анистон, а такође је и једна од продуценткиња серије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана