Филмска прича љубавног пара: Тропико и Министaркe представили дуетску песму

Novosti online
Филмска прича љубавног пара: Тропико и Министaркe представили дуетску песму

Нова година доноси нову енергију, а за момке из Тропико бенда и чланице групе Министарке и нове пројекте.

Како у приватном животу негују дугогодишњу љубав, Сале Тропико и Јована Пајић, фронтмени ова два бенда, коначно су решили да исту ту љубав пренесу својим феноменалним вокалима до љубитеља њихове музике!

“Годинама слушамо коментаре када ћемо коначно да снимимо дует. То је, у неку руку, потпуно очекивано и логичан след догађаја, али смо чекали да се све коцкице сложе и оно најбитније - праву песму.” каже Сале за Новости On­li­ne.

Да песма “Не зови” јесте она права коју су годинама чекали, својим композиторским вештинама допринео је и сам Сале, док бритко перо Драгана Брајовића Браје потписује феноменалан текст који ће дотаћи срца широког аудиторијума већ на прво слушање.

Филмском причом, која прати екранизацију њихове дуетске песме, Јована и Сале доказали су да су, без обзира на емоције и љубав, прави професионалци на висини задатка.

“Мислим да смо се одлично снашли у задатим улогама. Сваки спот за себе је један мали глумачки изазов, али овај је био посебан јер смо морали да дочарамо људима да љубав на крају све побеђује. Е сад, да ли то бива милом или силом, видећете и сами на крају спота.” рекла нам је Јована.

С обзиром на то да су нас и Тропико и Министарке навикли на иновације када је њихова музика у питању, али и судећи по првим реакцијама публике, нема сумње да је пред нама дует који ће за сигурно обележити почетак 2020. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана