Друштвене мреже брује о интервјуу Џенифер Анистон

Г.С.
Друштвене мреже брује о интервјуу Џенифер Анистон

У средиште пажње након више од двије деценије поново је дошао заборављени интервју Џенифер Анистон и Дејвида Летермана, о ком на друштвеним мрежама једногласно кажу - ово је један од најбизарнијих и најодвратнијих интервјуа икада.

Документарац “Framing Britney Spears” који је почетком мјесеца угледао свијетло дана, подигао је на ноге цијели свијет.

Осим што приказује на који начин су медији, али и неки од главних актера догађаја, манипулисали раскидом поп пјевачице Бритни Спирс и Џастина Тимберлејка приказујући тако данас 39-годишњакињу у негативном свијетлу нарушавајући њену каријеру, филм указује и на много већи проблем забавне индустрије у ком се јасно види како су жене третиране много горе од њихових мушких колега.

У духу указивања на проблем који је признао и сам Тимберлејк, посљедњих недјеља у средиште пажње дошли су и разни интервјуи бројних других пјевачица и глумица, а један од посљедњих је гостовање 52-годишње Анистон код Летермана.

Звијезда серије “Пријатељи”, 1998. године гостовала је код америчког водитеља, данас 73-годишњег Летермана, а иако су од истог прошле више од двије деценије, многи сматрају како је тај интервју један од најбизарнијих икад. Наиме, гостовање које је требало да послужи као промоција глумичиног новог филма - “Предмет обожавања”, у само неколико минута претворило се у прави хорор показујући, у најблажем смислу речено, водитељево непоштовање према глумици.

Морам испробати само једну ствар

“Опрости ми ако је ово безобразно, али морам да испробам само једну ствар”, прекинуо је Летерман Анистон током интервјуа, а потом се приближио глумици, ставио руке на њен врат и кренуо својим лицем према њеном лицу као да жели да је пољуби. Видно збуњена тада 29-годишња глумица, убрзо је покушала да одмакне главу и прекине тада 51-годишњег Летермана у бизарном покушају, но водитељ је на крају узео влас њене косе и држао је у устима. На бизарном снимку јасно се види колико је Анистон било неугодно док је шокирана и згађена брисала са косе водитељеву пљувачку након што јој је исти послије одвратног поступка пружио марамицу да се обрише.

Бизаран је и љигав, гади ми се

“Ово је дно дна”, “одвратан је”, “тако нешто мушкарцу никад не би направио”, “бизаран је и љигав, гади ми се”, само су неки од коментара на овај заборављени интервју који поново кружи друштвеним мрежама. Иначе, осим у интервју с Анистон, данас 73-годишњак је током своје дугогодишње водитељске каријере неријетко доводио и бројне друге гошће у неугодне ситуације показујући непоштовање и користећи своју позицију утицајног мушкарца да би понизио жене приказујући се супериорнијим у односу на њих.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана