Дjевојка Кијануа Ривса открила зашто не жели да покрије сиједе

Агенције
Дjевојка Кијануа Ривса открила зашто не жели да покрије сиједе

Познати глумац Киану Ривс изненадио је јавност када се прије мјесец дана на црвеном тепиху појавио с дјевојком први пут за 35 година каријере.

Још је веће изненађење за јавност била његова изабраница, 46-годишња умјетница Александра Грант, што због својих година, јер је необично када холивудски глумци имају старије партнерке, то јест некога ко није упола млађи од њих, што због сиједе косе због које су је многи помијешали с глумицом Хелен Мирен.

Дјевојка познатог глумца сада је објаснила и зашто одбија да обоји косу. На свом Инстаграму објавила је наслов из часописа “Њузвик” у коме пише како је ново истраживање у коме је учествовало скоро 50.000 жена показало да трајна боја за косу и хемијско исправљање косе могу изазвати рак, пише Index.hr.

“Вау, данашње вијести... Бројеви су забрињавајући. Ја сам осједила у раним двадесетим и испробала сам све боје косе које постоје док нисам више могла да поднесем њихову токсичност. У тридесетима сам допустила својој коси да постане 'плава'. Волим и подржавам што свака жена може да одабере како жели да изгледа у било којим годинама. Али ако жене страдају због наметнутих стандарда љепоте, то је нешто о чему бисмо морали да разговарамо”, написала је Грант у опису своје објаве на Инстаграму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана