Деми Мур проговорила о бившем мужу: “Пристајала сам на секс утроје иако то нисам жељела”

Г.С.
Деми Мур проговорила о бившем мужу: “Пристајала сам на секс утроје иако то нисам жељела”

Глумица Деми Мур (57) је са колегом Ештоном Кучером (42) била у браку од 2005. до 2013. године. Након развода он је отишао на планину како би се изборио са емотивном драмом. Наводно је недјељу дана био удаљен од свих, али је глумица напоменула да је она морала да се бори са посљедица његовог понашања у браку.

Деми није скривала да ју је муж варао али је и открила да ју је бивши муж наговарао на секс утроје, на шта је пристајала иако то није истински жељела. “Хтела сам да му покажем колико забавна и одлична могу да будем, али знам да је то била грешка”.

Још једна пикантерија из њиховог интимног живота је да је Ештон од ње тражио да уринира по њему. “Било је то толико понижавајуће и одвратно, још имам трауме због нашег односа”, рекла је недавно Деми.

Глумица иза себе има бракове са Брусом Вилисом са којим има три ћерке и Фредијем Муром. Ештон је ожењен Милом Кунис са којом је добио ћерку и сина. Писало се да је Деми сада у вези са стилисткињом Машом Манџуком која је пореклом из Београда и са којом је наводно усвојила дјевојчицу, преноси “Блиц”.

Деми Мур глумиће у подкасту базираном на “Dirty Diana”, пише “Varieti”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана