Данас је 11.11. датум огледала: Најсрећнији дан у овој години када се дешавају велике промjене

ГС
Данас је 11.11. датум огледала: Најсрећнији дан у овој години када се дешавају велике промjене

Данас је датум огледала, магичан низ 11.11. доноси добру енергију, тврде нумеролози.

Новембар је мjесец када се полако припремамо за крај године, завршавамо започето и спремамо се за нови почетак, нову фазу живота. У астролошком смислу овај новембар је почео помало бурно јер смо 8. новембра имали помрачење пуног Мjесеца. Могуће је да је донијело пуно промјена, али многе од њих, чак иако вам сада тако не изгледа, заправо су много важне за вас.

Ипак, свијетло увијек побјеђује таму, па нам тако у новембру стижу и повољнији дани. Један од најсрећнијих датума у нумерологији свакако је 11. 11. Ове године 11. новембра имамо поново лепу енергију низа 11-11, односно магичног датума огледала.
Нумеролози сматрају да је овај дан посебно повољан за трансформацију, али све се ради кроз појачане емоције. Могуће је да ће неке наше потиснуте емоције и страхови избити на површину, посебно када је ријеч о љубавним односима. Али то значи ослобађање од свега што вас је притискало. Партнер за ово треба да зна, и сада, када су све "карте отворене" лакше можете да пронађете компромис.

Поред тога, 11. новембар је вријеме за креативне идеје и потрагу за новим нестандардним рјешењима. Данас вриједи да запишете своје мисли и идеје, да их узмете у обзир. Можда је вријеме да доживите и неке старе идеје када је ријеч о послу и развоју.

Овог дана је важно да останете смирени и оптимистични. Учините нешто лијепо за себе, идите на базен или у спа, приуштите себи релаксацију и одмор. Посебно је важно да се опустите и растеретите. Одбаците од себе негативну енергију како би вас испунила нова. Држите своје емоције под контроломи научите како да их истакнете и подјелите са другим људима.

11-11 је дан позитивних промена, пригрлите своју шансу!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана