Чиме се заправо баве познати: Ко је професор на факултету, а ко успјешан бизнисмен?

Агенције
Чиме се заправо баве познати: Ко је професор на факултету, а ко успјешан бизнисмен?

Некада је тешко замислити да наше омиљене звезде раде било шта друго осим онога што ми видимо на ТВ-у.

Тешко да можемо замислити Мадону како пише приче за дјецу или да Метју МекГонахи предаје на факултету. Али, у Холивуду је све могуће. Метју МекГонахи ради као професор на Универзитету у Тексасу. Он од јесењег семестра предаје на одсјеку за Радио-телевизију и то предмете везане за филмску умјетност и писање сценарија.

Мадона осим што је врхунска поп звијезда, она је и ауторка дјечјих књига. Током година написала је не једну већ неколико књига за дјецу. Њене се приче фокусирају на моћ дјевојчица и шаљу поруке у којима им се савјетује да прихвате и заволе себе онакве какве јесу.

Џастин Тимберлејк осим што је сјајан музичар има и своју властити друштвену мрежу. Наиме он је нови власник Myspace-а. Глумац Том Селек има ранч с авокадом од 20 хектара, а Сандра Булок је власница пекаре у Остину. Стивен Сигал ради као обичан полицајац, а дуго година био је замjеник начелника у округу Џеферсон.

Лејди Гага је написала кувар пун укусних италијанских рецепата. Њена књига зове се "Joanne Trattoria". Иначе њен отац је власник ресторана "Joanne Trattoria" у Њујорку. У књизи пjевачица пише и о својој породичној традицији када је кулинарство у питању.

Ексцентрична рок звијезда, Мерлин Менсон, осим музике, воли и сликарство. Имао је чак и умјетничку изложбу у Бечу, пише klix.ba. Током интервјуа рекао је да је прилично разочаран како се поступа према уметницима, те да је за њега сликарство нешто чисто.

Ештон Кучер није само добар глумац, већ је и сјајан пословни човjек који је успио да умножи своје милионе добрим улагањима. Највећа добит је стигла од његовог удјела у Skype-у и Airbmb-у. Инвестирао је и у Spotify.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана