Буран живот српске рокерке: Узимала је хероин и удала се послије 10 дана везе

Г.С.
Буран живот српске рокерке: Узимала је хероин и удала се послије 10 дана везе

Српска рок пјевачица Снежана Мишковић Викторија посљедњих година се повукла из јавног живота, али је у младости и током каријере имала буран живот.

Она се први пут удала 1982. године за човјека са којим се забављала тек 10 дана. Након више од деценије њих двоје су се развели, јер се он дрогирао, а након тога нису били ни у контакту. Тек крајем 2011. године пјевачица је сазнала да је њен први супруг преминуо од глади и хладноће. Због дроге је изгубио све и постао је бескућник, а његово тијело је пронађено на улици, гдје је просио.

“Онда је кренуо распад система. Између маме и жене, између жене и наркотика. Изабрао је наркотике. Дан-данас не знам где је. Једном су ми јавили да је мртав, ја се исплакала, кукала, а он, није се ни јављао, крио се од дугова. Када сам видела да му нема повратка, развели смо се. То је било 1993. године и од тада смо изгубили сваки контакт”, открила је Викторија једном приликом.

Она, нажалост, није имала среће ни са другим изабраником. Човјек са којим је добила ћерку Тару и са којим је живјела у ванбрачној заједници неколико година правио јој је велике проблеме и то баш због ћерке. У почетку је он имао старатељство над Таром, док је касније ћерка њој припала.

Крајем 2014. године пјевачица се повукла са медијске сцене јер је схватила да музика којом се она бави не доноси новац. Сматра да је српско тржиште мало и да би држава требало да финансира културу.

“Проблем је у нашем малом тржишту, али и у менаџменту који пласира квазимузичаре. Врте се увек исти људи и младим талентима популарност и успех нису доступни. Нисам одустала од компоновања песама и пуном паром радим за друге извођаче. Дошло је време да у Србији културу мора да финансира држава. Људи једва преживљавају и са нестрпљењем ишчекују боље дане. Ипак, највише се радују доброј песми”, рекла је она једном за “Новости”.

Током 2017. године се спекулисало да Викторија има проблема са зеленашима и да због тога продаје стан. Она је тврдила да никоме ништа не дугује и да стан продаје јер је сувише велики за њу и ћерку.

Поред тога, борила се и са наркотицима.

“Тек у 33. сам први пут видела хероин, ову дрогу су користили музичари са којима сам снимала плочу. Видела сам да ти људи не функционишу без тога. Ја сам по том питању била права необразована сељанка, која ништа о томе није знала. Појма нисам имала да узимање дроге може да доведе до ситуације да човек умре од обичне упале плућа, од грипа, да пропада цео организам, страдају кости. Гледала сам једног пријатеља који је свој зуб извадио прстима. Хероин сам пробала из знатижеље, незнања и радозналости. После завршетка снимања, након што сам га узела, осећала сам се као да ме је савладао грип. Колеге су ми рекле да је то почетак кризе. Побегла сам убрзо на море и више никад нисам погледала то својим очима. Иглу никад нисам пробала. То сам гледала само у 'Петпарачким причама'“, испричала је својевремо певачица, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана