Била је међу најплаћенијим глумицама и моделима, а данас само ређа скандале

Г.С.
Била је међу најплаћенијим глумицама и моделима, а данас само ређа скандале

Америчка глумица Хедер Локлир напунила је у петак 59 година. Но, није на друштвеним мрежама објављивала фотографије славља, ни поклоне. Одлучила је, чини се, рођендан прославити тихо и у најужем кругу породице.

С обзиром на то да је иза ње поприлично тешка година, или боље речено тешке године, не чуди што Хедер не жели помпу за рођендан.

Прошла су времена кад је та крхка плавоока плавуша у медије доспијевала захваљујући улогама или неким лијепим поводом. Данас су то више приче за црну хронику.

Није ствар у томе да је Хедер остарила и физички се промјенила (иако је ситуацију покушала да поправи ботоксом, што јој баш и није успјело). Уништио ју је алкохол и непрестане битке с унутрашњим демонима.

Од 2008. године, мало након што јој је пропао други брак, Локлер се бори са депресијом и више пута је тражила помоћ психијатра, пише “Јутарњи лист”. Исте те године први је пут приведена због вожње под утицајем опојних средстава, љекова на рецепт.

Затим је 2010. године ударила аутомобилом у саобраћајни знак, па побјегла са мјеста несреће и “зарадила” прекршајну пријаву. Двије године касније превезена је у болницу након што јој је позлило због мијешања лијекова и алкохола и сумње на покушај самоубиства. Опет је била хоспитализована.

У протеклих пет година три пута је била на одвикавању од алкохола - посљедњи пут након што је крајем 2019. завршила на психијатрији. Тада је у објавама на друштвеним мрежама писала да се “препушта у божје руке”.

Алкохол очито, а према неким изворима и опијати, из Хедер извлаче оно најгоре. Кад попије, глумица постане насилна, па је прије неколико година била ухапшена кад је пијана напала и гушила своју мајку Дијану. Такође, прије двије године два пута су је ухапсили због вожње под утицајем алкохола и свађе с полицајцима. И тада је суд одредио да мора на лијечење од алкохола.

У фебруару 2018. године завршила је у притвору кад се напила, посвађала са дечком Крисом Хејсером, па су се потукли и на крају га је она избацила из куће. Кад су се полицајци појавили, и њих је ударала ногама. Исте године, нешто касније, опет је превезена у болницу, на психијатрију, јер је, наводно, пријетила да ће се убити.

Она и Крис су се помирили, а уз ћерку Аву (22) он јој је највећа подршка у покушајима да врати живот у нормалу. Са Крисом, ког познаје још из средње школе, у вези је пет година, а иза ње су два брака - са бубњарем Томијем Лијем и гитаристом Ричом Самбором, са којим је добила једино своје дијете, Аву.

Приватни проблеми одразили су се и на посао. У посљедњих десет, петнаест година појављивала се углавном у епизодним улогама у разним серијама и ситкомима, попут “Неких нових имиграната”, “Франклин и Басх”, “Луднице у Кливленду”, те филмова Б продукције, наводи “Блиц”. Некад једна од најбоље плаћених телевизијских глумица, која је од глуме и моделинга стекла богатство које се данас процијењује на 25 милиона долара, није више пожељна сарадница и тешко може да бира шта ће да ради.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана