Без скандала и превара: Холивудски пар слави љубав већ скоро 40 година

Г.С.
Без скандала и превара: Холивудски пар слави љубав већ скоро 40 година

Познати холивудски пар, глумци Голди Хон (75) и Курт Расел (70) заједно су већ 38 година. Почели су да се забављају 1983. године када су заједно снимали филм, још се нису вјенчали али уживају у складној вези и за разлику од бројних славних парова, иза себе немају скандале и преваре

Иако Расел и Хон имају репутацију једаног од најстабилнијих парова у Холивуду, све до сада су одбијали да везу крунишу браком. Они су међу ријетким славним паровима који су тако дуго заједно, а нису се вјенчали. Голди је једном приликом објаснила да јој не треба папир и да вјерује како је психолошки ослобађајућа чињеница да није у браку, те да живе по правилу да желе да буду заједно и то им је довољно.

“Ни он ни ја нисмо стварно жељели вјенчање, није нас занимало. Међутим, сада је одлука донијета, а припреме за свечаност у јануару су већ у пуном замаху”, рекла је Хон недавно америчким медијима.

Церемонија вјенчања је планирана за јануар и, како су медији открили, одржаће се на ранчу будућих супружника. Ранч се налази у непосредној близини скијалишта Аспен у Колораду. Према ријечима породичних пријатеља, прослава ће бити организована у кантри стилу - каубојски шешири, коњи и рокенрол.

Значајну улогу у церемонији игра заједнички син пара Вајат Расел. Бивши професионални хокејаш на крају је изабрао каријеру глумца и активно је ангажован у организацији вјенчања - могуће је да ће послужити као кум.

Љубав ових холивудских звијезда можда је једна од најсрећнијих у Холивуду у којем су разводи и преваре готово свакодневна појава. Портал “Брајтсајд” је истраживао разлоге због којих су Голди и Курт тако испуњени и срећни, па покушао да докучи зашто је њихова веза опстала упркос многим изазовима.

Једна од првих ставки коју су навели је да када су Голди и Курт почели да се забављају обоје су већ били родитељи. Голди је имала Оливера и Кејт, дјецу из другог брака. Курт је имао сина Бостона из првог брака. Када се родио њихов заједнички син Вајат, једноставно се уклопио у велику и срећну породицу.

Како даље наводе, једна од тајни њихове дуготрајне везе је и та што су знали када је добро одмаћи се од партнера и дати му простора. Голди је једном приликом испричала како она и Курт проводе око 68 одсто времена заједно, а сматрају да је то здраво за везу. И чини се да дјелује.

Голди често хвали свог партнера и говори како не може да вјерује да је толико срећна. Он је атрактиван, засмијава је, а обара је с ногу и диван је с дјецом. Када говоре једно о другоме, очигледно је да се обоје осјећају као прави срећници.

Када су Голди и Курт почели да се забављају, отац њене дјеце Бил Хадсон за њу је већ био давна прошлост, тако да је Курт заправо подизао Кејт и Оливера. Голди каже да се природно слагао с дјецом, па су га због тога она гледала као оца. Кејт и Оливер отворено су Курта звали “тата”.

Пар се труди да им живот буде занимљив, па се не мире са сједењем испред малих екрана код куће. Имају много хобија, а то укључује планинарење, бициклизам и дегустацију вина. Још раде и на филмовима, а то их све јако забавља.

Курт је једном приликом рекао да су након готово четири заједничке деценије искусили сва искуства и емоције кроз које парови пролазе. Доживјели су побједе и разочарања, одгајили су четворо дјеце и сада уживају у животу.

Њихова сложна породица је највећи доказ тога колико су добри родитељи. Успјели су да омогуће дјеци да се осјећају као браћа и сестре. Кејт, Оливер, Бостон и Вајат су врло блиски. Додатно, Голди и Курт имају шесторо унучади и сваког од њих неизмерно воле. Вајат још једини нема дјеце, па се радују будућности и новим унуцима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана