Ана Дивац проговорила о биолошким родитељима усвојене ћерке Петре: Ово многи нису очекивали

B92
Foto: ATAimages

Славни кошаркаш Владе Дивац и његова супруга Ана уживају у складном браку 32 године. Они поред синова Луке и Матије имају и усвојену ћерку Петру.

Ана Дивац никада раније није говорила о биолошким родитељима ћерке која сад има већ 23 године. Насупрот очекивањима многих да би на њих буде љута што су дјевојчицу оставили, Ана је испричала да према њима има велико поштовање.

"Како могу тако нешто да им замерим, то је изузетна љубав и храброст с њихове стране, изабрали су то уместо да абортирају, а многе жене се данас одлучују на тај корак", рекла је Ана.

"Могу да разумем да многим људима то није јасно, али увек кажем, замислите да вам је дете замењено у породилишту, никада га не бисте дали. Јер, љубав је много јача од крвне везе. Штавише, интересантно, у Америци смо путем пљувачке радили тест на генетику и испоставило се да је Петра чак и генетски повезана с нама. Видите, ништа није случајно, иако је то најмање важно у односу на љубав. Безгранично сам захвална њеним биолошким родитељима који нису абортирали, већ су прошли кроз једну такву тешкоћу да дају дете на усвајање. То је права родитељска љубав, када не можете да се бринете о свом детету, али смогнете снаге да га дате некоме ко може", закључила је Ана, пише Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана