10 најбизарнијих разлога због којих су се људи разводили

Г.С.
10 најбизарнијих разлога због којих су се људи разводили

Разлози за развод брака могу бити ситнице попут дневних навика које вас нервирају код брачног партнера, али и велики проблеми, као што је сазнање да вам партнер има дијете за које нисте знали.

Екипа BuzzFeedа питала је бракоразводне адвокате међу својим читаоцима да подјеле најбизарније разлоге због којих су се парови растајали. У коментарисање су се укључили и читаоци који знају за неке случајеве са више него необичним разлозима за развод. Неки од њих могли би да вас оставе без текста.

1. “Тип се развео од жене јер га је свако јутро питала какву кафу пије, и тако седам година.”

2. “Познавао сам пар који се растао након што је жена затекла мужа како утрљава фекалије њихове бебе по цијелом свом тијелу.”

3. “Један је клијент оставио супругу зато што ју је запросио један од оних турских принчева из интернетских превара. Она је пала на то, хтјела да му да огроман новац, пресели се у Турску и уда за њега.”

4. “Једна од мојих колегиница с посла разводила се седам пута. Једном је оставила мужа јер је презгодан па му због тога не може вјеровати да ће остати вјеран. Од другог се развела јер јој је донио погрешну врсту хот-дога, не ону по коју га је послала.”

5. “Тип је хтио да се разведе од супруге јер је она стално остављала мрље од фекалија у wc шољи.”

6. “Сестра моје пријатељице је вегетаријанка. Једном јој је муж подвалио месо и рибу умјесто вегетаријанске замјене за ту храну. Кад је сазнала, развела се од њега.”

7. “Пријатељица је оставила мужа јер је у његовом мобилном пронашла поруке у којима вређа и блати њене псе у разговору са својим пријатељима.”

8. “Мама ми је рекла да је кап која је прелила чашу у њеном браку с мојим оцем била кад је сазнала да он троши 100 евра недјељно у Старбаксу.”

9. “Муж је хтио развод јер је супруга и даље након велике нужде брисала задњицу њиховом здравом сину тинејџеру.”

10. “Оставила га је кад је сазнала да има дијете за које јој никад није рекао.”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана