Вјерује се да привлаче биједу: Ове ствари одмах избаците из куће и срећа ће покуцати и на ваша врата

ГС
Вјерује се да привлаче биједу: Ове ствари одмах избаците из куће и срећа ће покуцати и на ваша врата

Наш народ вјерује да ови предмети у кући спречавају напредак укућана у финансијском смислу, и уопште њихову срећу, па их зато треба избацити.

Одећа и обућа коју не носите

Избаците све ствари које имате у ормару, не носите их више од годину дана, јер су вам тијесне, или вам се не допадају. Оно што не волите и што вам ствара лоша осећања не треба ни да држите у кући.

Празне тегле и флаше

Гомилање флаша и тегли које су празне и уопште их не користите, ометају проток позитивне енергије у кући и тако спречавају напредак. Празне посуде за храну су знак сиромаштва.

Оштећено посуђе

Баците напукле тањири и чаше, олупане шерпе и тигање, као и друго посуђе у кухињи које користите за припрему хране и за јело. Предмети који имају било какво оштећење, чак и огреботине, симболизују сиромаштво.

Поклони који вам се не свиђају

Ако чувате поклоне које не користите јер вам се не допадају или вас сећају на ружне догађаје, попут бивших љубави или бурно завршених пријатељстава, то је лоша енергија. Баците их како бисте у животу направили мјесто за нове лијепе догађаје.

Старе свијеће

Миришљаве декоративне свијеће су добре за опуштање и стварају пријатан осећај у дому, али полуизгореле свијеће нису корисне и сматрају се енергетским отпадом. Или их што прије до краја искористите или баците.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана