Стари аутобус су претворили у кућу из снова

ГС
Foto: Скриншот

Ема Хил (36) и њен супруг Ник Хил (41) купили су аутобус-хармонику из 1985. године и претворили га у мобилну кућицу за своју породицу.

Овај брачни пар је дошао на идеју да за своју породицу направи нешто што нико други нема, кућу по својој мјери и то од аутобуса старог скоро 30 година. Наиме, они су аутобус купили 2014. године и кренули у његову адаптацију.

Када су родбини и пријатељима саопштили да планирају да живе у њему сви су их посматрали са невјерицом. Ипак, они нису одустајали. Уложили су у њу доста рада, новца и љубави.

Данас имају дом на који су веома поносни. Све у њему уређено с пуно пажње, а детаљи који га красе му дају душу правог дома. Аутобус се налази у Хилвуду у Тасманији, на пољопривредном земљишту њихове породице.

Аутобус има све што је потребно за живот. Ту се налази канцеларија, кухиња, дневни боравак, спаваћа соба, купатило, кутак за читање и камин. Ема и Ник кажу да их је овај необичан дом пуно коштао. Када се све сабере, на уређење су потрошили близу 45.000 долара, а облик аутобуса био им је највећи изазов.

"Иако није било лако претворити стари аутобус у кућу која је функционална и има све што вам је потребно овакав живот има бројне предности" - рекла је Ема.

Довољно је само да пожелите и већ сутра ваша кућа може бити на потпуно другом крају града, можда чак и државе - додала је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана