Предмети који призивају обиље и срећу у дом: Комбинација ових енергија може учинити чуда

Г.С.
Foto: Г.С.

Свакодневно видите и дотичете разне ствари, чија енергија заједно с оном коју носите у себи, може учинити чуда!

С правим знањем, ви имате моћ да у свом дому и животу створите услове за несметано струјање подржавајуће животне енергије, а самим тим ћете осигурати сигурност и благостање, преноси Стори.

Како извући и максимум добрих енергетских вибрација?

Ево пар занимљивих детаља који вам могу помоћи...

Први савјет је радове увијек започети с лијеве стране на десно. 

Претрпан простор ствара проблеме у комуникацији и производи лоше енергетске вибрације, али ни превише празан није добар. Увијек треба простор хармонизирати, јер ваш дом сте ви.

Ако имате осјећај да вас простор "тјера", то значи да га морате оплеменити, развеселити постављањем детаља који позивају на боравак. Простор треба пробудити жељу у нама да се вратимо у њега.

Превише земљаних боја у центру дома, враћају на прошле догађаје и стално се прича о прошлости. У стану држите свјетиљке од соли, одличне су хималајске лампе и свијећњаци.

Хималајска сол се користи код главобоље и мигрене, јача концентрацију, потиче квалитетне односе. Сол се држи у посуди на поду, а може се и просути у кутове просторије.

Крупна морска сол скупља негативну енергију. Може се држати у стамбеном или радном простору. У стаклену теглу или посуду ставити крупну морску сол и воду. Оставити да стоји.

Гонг и вјетрене звончиће држати поред улазних врата. Помоћу њих активирати небеске звукове.

Јабуке држите на тањуру ако желите нова пријатељства. Симбол или слику змаја фенг шуи држи за господара истока куће. Помаже за прилике у каријери. Не би требао бити у спаваћој соби.

Стаклени зидови и уопште велике стаклене површине, повезују с природом и екстеријером, али ту је потребан велики опрез. Превише стакла изазива умор.

Предмети који доносе срећу и обиље у дом

Слика старог човјека привлачи дуговјечност

Слика водопада призива успјешну каријеру

Слике с ватреним бојама помажу да се потиче углед

Слике младог, зеленог дрвета помаже да се створи обиље

Слика феникса помаже да се створи широки пут у животу

Било би одлично у дому имати слику дуге, јер на увијек усрећује људе и њених седам предивних боја значе чаролију, нови, љепши живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана