Ове ствари немојте држати у кући - призивају сиромаштво и дугове

GS
Foto: Pixabay

Свака ствар, према фенг шуију, емитује енергију. И зато је уређење дома изузетно битно. Оно што је важно, јесте да, према овом учењу, у дому држите ствари које привлаче благостање и срећу.

Међутим, у бројним кућама се налази гомила ствари које блокирају енергију.

Уколико имате неке од ових, обавезно их се отарасите, јер призивају дугове и сиромаштво:

Неред и прљавштина

Ако је ваш дом пун прљавштине и затрпан непотребним стварима, према овом вјеровању привлачи финансијске проблеме. Неред може да створи финансијске блокаде и онемогућити плаћање дугова, јер је енергија заробљена. Прљав фрижидер по фенг шуију доноси дугове које нећете моћи да наплатите, а прљава рерна финансијске проблеме.

Такође ако желите добру енергију ових пет ствари треба да избаците из дома.

Кактус

Кактус је вјероватно једна од најпопуларнијих биљака за кућне услове. Није захтеван, а може да лијепо украси дом. Међутим, фенг шуи правила кажу да ниједна биљка са трњем не сме бити у кући, а једини изузетак су руже.

Суво цвијеће

Овде се мисли и на увело цвијеће, али и на аранжмане од сувог цвијећа. Васту Шастра, хинду наука о архитектури каже да ни по коју цијену у кући не смијете имати суво цвијеће.

Сломљени сат

Фенг шуи каже да ништа у кући не сме да буде окрњено или сломљено, а никако сатови јер поломљени сат је знамење лоших догађаја у будућности.

Празне столице за љуљање

Древно вјеровање каже да је празна столица за љуљање отворени позив злим духовима да се у њу сместе и смрсе конце укућанима, преноси 24седам

Стари календар

Веровање каже да ће посматрање старе године, датума или дана призвати несрећу у ваш живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана