Неко воли љиљане, а неко црвену постељину: Уређење куће открива тип личности

ГС
Неко воли љиљане, а неко црвену постељину: Уређење куће открива тип личности

Људи који су свом дому имају тропске биљке, попут алое вере или љиљана, су често мирни и флексибилни, јер се сматра да ове биљке помажу у смањењу стреса, а они који воле сукуленте обично су независни.

Већина је навикла да осуђује друге према њиховом физичком изгледу и да доноси површне закључке на основу тога.

1. Биљке

Собне биљке које гајите могу пуно рећи о вама. Љубитељи тропских биљака, попут алое вере или љиљана, често су мирни и флексибилни, јер се сматра да ове биљке помажу у смањењу стреса. Они који преферирају сукуленте обично су врло независни.

Лубитељи орхидеја су повучени и друже се са малим бројем људи.

2. Кухиња и купатило

Количина и квалитет вашег кухињског посуђа и хране откривају колико сте гостољубиви. Такође, показује волите ли јести у друштву људи или више волите имати самосталан оброк. Ако имате фрижидер напуњен храном значи да волите да будете окружени веселим људима. Ако је ваше купатило препуно детаљима, то може указивати да више волите ред него двосмисленост.

3. Спаваћа соба

Боја постељине која вам се свиђа указује на одређене особине ваше личности. На пример, енергични људи више воле црвене нијансе, као и пругасте узорке који се традиционално сматрају симболом побуне. Енергични људи који воле забаву преферирају прекриваче и јастуке на тачкице док самопоуздани бирају постељину са животињским принтом.

Савршен ред у спаваћој соби открива да волите све пажљиво планирати. Ако у соби у којој спавате има превише непотребних ствари, вјероватно да сте особа која увек воли држати да чува предмете и то пуно дуже него што је потребно.

Спаваћа соба, опремљена разним уређајима, често се налази у кућама људи који дубоко скривају осећања и избегавају праву комуникацију.

4. Распоред намештаја

Када гости уђу у вашу кућу, сигурно обраћају пажњу на то како су софе и фотеље распоређене у дневној соби. Ако распоред намештаја омогућава људима пријатну комуникацију, то значи да сте врло друштвена особа.

5. Ред и неред

Мноштво зидних и стоних календара, као и књиге и други предмети који су намештени као под конац, могу се наћи код веома прецизне особе.

Али ако вам је у фиоци са чарапама неред, немојте се извињавати. В

Вјероватно је да сте пажљиви са детаљима када су у питању озбиљнија питања.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана