Најбоље је да их баците: Ове ствари у кући привлаче сиромаштво и биједу

ГС
Најбоље је да их баците: Ове ствари у кући привлаче сиромаштво и биједу

Сматра се да предмети у кући привлаче одређену енергију, а покварени кућни апарати који се не користе, вјештачко цвијеће и храна којој је истекао рок, спречавају напредак и срећу особа које ту живе, сматрају фенг шуи стручњаци.

Фенг шуи је древна кинеска вештина уређења простора у складу са природом и према овом учењу постоје ствари које никако не треба чувати у кући. Ако желите да напредујете у свим областима живота, избаците следеће:

Кућни апарати који не раде

Према фенг шуи стручњацима, електронски уређаји (телевизор, пегла, фен, фрижидер…) симболишу снагу и моћ. Када су покварени, то ће се одразити на ваш живот у виду здравствених проблема, неуспјешне љубавне везе или непријатне ситуације на послу. Или поправите покварену технику или је баците.

Вјештачко цвијеће

Биљке симболизују раст и напредак, а суво цвијеће потпуно супротно – представља устајалу енергију која вас успорава. Зато можда патите за бившим љубавима, стално сте уморни, ништа вам не иде од руке.

Ако волите цвијеће купите биљку у саксији јер жива биљка симболизује раст. Ако вам се собне биљке суше, можда вам је тешко да устанете ујутру, немате добре резултате на послу, стално сте уморни. Поклоните биљкама више пажње.

Покварене намирнице

Храна се посматра као способност особе да даје и прима љубав. Зато, ако вам је фрижидер пун хране која се покварила, можда ћете имати проблеме у љубавном животу. Једном недјељно прегледајте фрижидер и ормариће у кухињи и побацајте све што је покварено. Лијекови и козметика са истеклим роком трајања симболишу лошу енергију која отежава физичко и психичко опуштање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана